Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Arabia Saudită. Zeci de morţi şi răniţi în urma unui incendiu într-un spital

Publicat:

Incendiu de proporții intr-un spital din orașul Jazan din . Cel puțin 25 de oameni au murit, iar 107 au fost raniți, potrivit autoritaților de la Riad. 

Focul a izbucnit in secția de maternitate, iar, ulterior, s-a extins in toata cladirea.

20 de echipe de salvatori s-au deplasat la fața locului. Raniții au fost transportați pentru ingrijiri la alte clinici private din localitate. Deocamdata, nu se cunosc cauzele izbucnirii flacarilor. 

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

UPDTATE: VIDEO | Tragedie la Codaești, una din victimele accidentului a decedat și doua sunt resuscitate

17:10, 19.05.2024 - UPDATE: Din pacate, s-a declarat decesul unei victime, iar alte doua persoane sunt in prezent resuscitate de echipajele medicale. Accidentul de la Codaești a generat un incendiu de proporții. Focul a izbucnit in urma impactului deosebit de violent a cuprins mașina, apoi motocicleta, iar acum, spun salvatorii,…

VIDEO Oleksander Usyk s-a dus la spital, dupa victoria cu Tyson Fury: S-a temut are maxilarul rupt

12:26, 19.05.2024 - Ucraineanul Oleksander Usyk a mers la spital, dupa victoria la puncte in fata englezului Tyson Fury, sambata seara, la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudita). El s-a temut ca a suferit o fractura de maxilar in timpul meciului.

Mai multi elevi olimpici au ajuns la spital, dupa ce au mancat la un restaurant din Codlea

14:20, 03.05.2024 - Un grup de elevi olimpici a ajuns la spital cu  simptome de toxiinfectie . Totul s-a intamplat la inceputul saptamanii cand copiii ar fi mancat impreuna cu dascalii lor la un restaurant din Codlea. Starea copiilor este din fericire una buna, nu au fost simptome severe de toxiinfectie alimentara, totul…

VIDEO. Doi morți și 9 raniți intr-un incendiu puternic la un bloc cu opt etaje din București

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, sambata, la un bloc cu opt etaje din Bucuresti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Zece adulti si un copil au primit primul ajutor de la echipajele SMURD. Doua dintre victimele adulte au murit.

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Tragedie la Valencia. Patru morți și 19 disparuți in urma unui incendiu uriaș

08:55, 23.02.2024 - Este situație critica in Valencia, unde cel puțin patru persoane au murit și 19 sunt disparute dupa ce un bloc de 14 etaje a fost mistuit de un incendiu puternic. Alți 14 oameni sunt raniți, inclusiv un copil și șase pompieri. Flacari uriașe au devorat cele 14 etaje ale construcției. Victimele decedate…

Tragedie in Satu Mare. Un bebeluș a murit in ambulanța, in timp ce se indrepta inspre spital. Familia vrea sa primeasca explicații

15:20, 21.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Satu Mare, in urma cu puțin timp. Un bebeluș a murit in momentul care se afla intr-o ambulanța. Copilul trebuia sa ajunga, din nou, la spital, dar tragedia s-a produs pe drum. Familia fetiței este devastata de durere și vrea explicații.


Ce parere ai despre aceasta stire?