Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie fara margini in Iasi! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o masina zebra

Publicat:

Un barbat a murit, vineri seara, pe o trecere de pietoni aflata la iesirea din municipiul Iasi, dupa ce a fost lovit în plin de un autoturism, condus de un tânar, politistii demarând cercetari în acest caz, scrie News.ro.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina si a lovit un cap de pod

09:11, 04.04.2024 - Accident mortal, ieri-seara, pe raza localitatii Ciula Mare, din judetul Hunedoara, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii, care s-a rasturnat si a lovit un cap de pod. Miercuri, in jurul orei 20.20, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizata despre incidentul rutier. In accident a fost implicat un…

Tragedie in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volan, dupa ce a facut stop cardio respirator

08:25, 19.03.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Șoferul a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu mașina de pe partea carosabila. Acesta a fost gasit fara suflare in mașina.

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

ULTIMA ORA! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști

20:25, 20.02.2024 - Un pieton a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști. Conform Biroului de presa al IPJ Vrancea, „polițiștii rutieri intervin la un apel 112, privind un eveniment produs pe raza localitații Slobozia Cioraști, la ieșire inspre DN2 E85. Din primele informații rezulta ca un pieton a fost acroșat de…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident grav in Iași. Un barbat a fost lovit din plin de o mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni / VIDEO

12:40, 09.02.2024 - Un accident grav s-a produs, in urma cu cateva ore, pe o strada din Iași. Un barbat de 87 de ani a fost lovit din plin de o mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care l-a transportat de urgența la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?