Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE. Au fost împuşcaţi în sala de cinema la filmul "Supravieţuitorul". Doar soţia a s supravieţuit

Publicat:

Potrivit raportului politiei, victimele, un barbat si o femeie, asteptau inceperea filmului, in sala de proiectie a cinematografului , din , in apropiere de orasul Tampa, cand un alt cuplu din spatele lor le-a spus sa nu mai scrie SMS-uri si sa inchida telefonul mobil, informeaza contactmusic.com.

In urma unui schimb mai dur de replici, barbatul nemultumit a scos un pistol si i-a impuscat pe cel care scria mesaje si pe partenera acestuia.

"Am auzit cum ridicau tonul, parea sa fie o cearta, cineva a aruncat cu popcorn, pe urma (...) barbatul a fost impuscat.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații dupa ce ea și artistul au devenit parinți pentru prima data. Miruna a adus pe lume un baiețel: „Abia aștept sa...” / FOTO

16:05, 06.04.2024 - Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca. Partenera artistului a adus pe lume un baiețel.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Sacrificiul pe care soția lui What's UP ar fi capabila sa il faca pentru familie! La ce ar renunța partenera cantarețului / VDEO

22:50, 28.03.2024 - Soția lui What's UP vorbește despre sacrificiile pe care ar fi capabila sa le faca de dragul familiei. La ce ar renunța partenera artistului pentru a deveni mama. Care sunt principiile lui Micky și ce crede aceasta despre rolul femeii in viața.

Cum arata soția lui Cosmin Vijeu de la Asia Express. Imagini alaturi de partenera lui din ziua in care a plecat pe Drumul Zeilor

12:55, 05.03.2024 - Cosmin Vijeu a acceptat provocarea Asia Express, alaturi de colegul sau, Adrian Nartea. Cei doi au pornit deja in aventura de pe Drumul Zeilor, iar alaturi, in aeroport, le-au fost familia și apropiații. Iata cum arata soția lui Cosmin Vijeu!

Cine este soția lui Cosmin Vijeu, colegul lui Adi Nartea de la Asia Express 2024. Imagini alaturi de partenera lui din ziua in care a plecat / FOTO

11:21, 04.03.2024 - Adi Nartea și colegul lui, Cosmin Vijeu, au pornit la drum in Asia Express 2024. Cei doi sunt buni prieteni și au incredere ca vor face fața tuturor provocarilor de pe Drumul Zeilor, iar in ziua plecarii i-a fost alaturi, evident, și soția.

Star Matinal. Cum iși rasfața Marius Vizante soția: „Imi place impactul pe care...”. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața / VIDEO

13:25, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marius Vizante a marturisit ca iși rasfața soția ori de cate ori are ocazia. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața și știe cum sa o mulțumeasca. Iata ce declarații a facut acesta pentru emisiune!

Cine este și cum arata Ada, sotia lui Patrick Mouratoglou. Antrenorului de tenis și partenera lui sunt casatoriți și au impreuna doi copii / FOTO

20:00, 08.02.2024 - Patrick Mouratoglou este extrem de cunsocut, insa mai puțini știu ce se intampla pe planul personal al antrenorului de tenis. Iata cine este și cum arata Ada, soția lui Patrick Mouratoglou, femeia alaturi de care are doi copii!


Ce parere ai despre aceasta stire?