Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedia din Brazilia: numărul morților crește la 115

Publicat:

Bilanțul dezastrului din Brumadinho a ajuns vineri la 115 morți și 248 de disparuti, dupa ruperea unui baraj în sud-estul Braziliei pe 25 ianuarie, au anunțat autoritațile citate de AFP.
În prezent, sunt &"248 de disparuți, 115 morți și 71 corpuri identificate“, a declarat , locotenent-colonel al , din (un stat minier din sud-estul țarii), care coordoneaza operațiunile de salvare. Cel mai recent raport, publicat joi, raportase 110 morți.

Televiziunea locala a difuzat vineri o serie impresionanta de imagini filmate de camerele…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Presedintele iranian Ebrahim Raisi, la bordul unui elicopter care a aterizat forțat

18:45, 19.05.2024 - Un elicopter in care se afla și președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a aterizat forțat, a informat duminica televiziunea de stat iraniana. Salvatorii fac eforturi disperate pentru a salva persoanele aflate la bord. Televiziunea de stat iraniana spune ca elicopterul care il transporta pe presedintele…

Doi morti si cinci disparuti, dupa o coliziune pe Dunare. Salvatorii ungari continua cautarile

16:00, 19.05.2024 - Salvatorii ungari continua, in decursul zilei de duminica, sa caute supraviețuitori ai unui tragic accident naval, produs sambata pe fluviul Dunarea. Bilanțul actual este de doi morți și cinci disparuți. Potrivit unui anunț al poliției, coliziunea s-a produs intre o nava de croaziera și o barca.

Inundații in Brazilia: ”Cel mai mare dezastru climatic din istoria țarii”

17:25, 05.05.2024 - Inundațiile cauzate de ploile abundente, inregistrate in ultimele zile, din sudul Braziliei, sunt devastatoare. Bilanțul provizoriu este impresionant: peste 60 de morți, zeci de disparuți, aproximativ 70.000 de persoane evacuate din casele lor, peste un million de locuințe lipsite de apa… Drumurile…

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Inundații catastrofale in Brazilia: Bilanțul a urcat la 56 de morți

17:50, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat sambata autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute, noteaza Mediafax.

Imagini apocaliptice: inundații catastrofale - peste 30 de morti si 60 de disparuti - dupa ce barajul unei hidrocentrale a cedat

13:20, 03.05.2024 - Barajul unei hidrocentrale din sudul Braziliei a cedat in urma zilelor de ploi abundente, care au declanșat inundații masive. Tragedia a provocat moartea a peste 30 de persoane, iar alte 60 sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, conform informațiilor furnizate de BBC, titreaza News.ro.

(video) Peste 30 de morti si 60 de disparuti in Brazilia, in urma ruperii unui baraj si a unor inundatii devastatoare

12:05, 03.05.2024 - Barajul de la o hidrocentrala din sudul Braziliei a cedat, dupa zile de ploi abundente care au declansat inundatii masive, provocand moartea a peste 30 de persoane, in timp ce alte 60 de persoane sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, relateaza BBC, citat de news.ro .

(VIDEO) Infernul din Bangladesh: Cel puțin 43 de morți și zeci de persoane ranite intr-un incendiu

06:30, 01.03.2024 - Un incendiu puternic a cuprins, aseara, o cladire cu șase etaje din capitala Bangladeshului, Dhaka, potrivit CNN . Bilanțul e tragic: sunt cel puțin 43 de morți și zeci de raniți, potrivit ministrului sanatații. Incendiul a izbucnit intr-un restaurant și s-a extins rapid la alte etaje, au spus oficialii…


Ce parere ai despre aceasta stire?