Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trafic în condiții de șantier pe DN 69 Arad-Timișoara

Publicat:

Comunicat DRDP Timișoara. Se circula pe ambele sensuri, in condiții de șantier, cu limitare de viteza, in zona podului peste paraul de pe... The post Trafic in condiții de șantier pe DN 69 Arad-Timișoara appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acțiunea polițiștilor rutieri au lasat 11 aradeni fara permis de conducere. Ce alte sancțiuni au mai fost aplicate

18:10, 16.05.2024 - Comunicat IPJ Arad. In ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri au desfașurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum... The post Acțiunea polițiștilor rutieri au lasat 11 aradeni fara permis de conducere. Ce alte sancțiuni au mai fost aplicate…

2 mai 2024 – ZIUA Universitații de Vest „Vasile Goldis”din Arad

09:55, 02.05.2024 - Comunicat UVVG. Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad a fost fondata la 2 mai 1990 – in urma unui miting al tinerilor aradeni –... The post 2 mai 2024 – ZIUA Universitații de Vest „Vasile Goldis”din Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Nu a scapat de vigilența eDAC. Un urmarit național, prins la Lipova

15:30, 14.04.2024 - Comunicat IPJ Arad. Polițiștii Secției 7 Rurala Lipova au depistat, in noaptea de 13/14 aprilie a.c., un barbat de 57 de ani, din județul Sibiu.... The post Nu a scapat de vigilența eDAC. Un urmarit național, prins la Lipova appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Examen de limba chineza la UVVG

09:05, 04.04.2024 - Comunicat UVVG. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat  examenul HSK, de certificare a nivelului cunoașterii limbii chineze. Testul,  asemanator cunoscutelor examene Cambridge,... The post Examen de limba chineza la UVVG appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Investiții pentru viitor la Biblioteca: modelare și imprimare 3D, sali noi de lectura, punerea in valoare a carților vechi, dar și șantier, „un an in mod sigur”

11:10, 14.03.2024 - Anul 2024 este extrem de important pentru Biblioteca, dar va fi și destul de dificil in ceea ce privește accesul publicului. Urmeaza un proiect amplu:... The post Investiții pentru viitor la Biblioteca: modelare și imprimare 3D, sali noi de lectura, punerea in valoare a carților vechi, dar și șantier,…

Delegație a UVVG, in vizita de lucru in China

10:30, 14.03.2024 - Comunicat UVVG. Obiectivul principal al deplasarii consta in colaborarea cu instituții medicale din țara gazda O delegație a Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad... The post Delegație a UVVG, in vizita de lucru in China appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Altercație in trafic pe strada Voinicilor. Un polițist de la Biroul Rutier a intervenit pentru aplanarea conflictului

17:05, 06.03.2024 - O altercație izbucnita in aceasta dupa masa, in trafic, pe strada Voinicilor, a atras atenția aradenilor care au trecut prin zona, momentul fiind surprins de... The post Altercație in trafic pe strada Voinicilor. Un polițist de la Biroul Rutier a intervenit pentru aplanarea conflictului appeared first…

24 de tone de azotat de amoniu, depozitate ilegal. Un barbat din Carand este cercetat penal

11:06, 22.02.2024 - Comunicat IPJ Arad. La data de 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din Carand, au identificat un barbat... The post 24 de tone de azotat de amoniu, depozitate ilegal. Un barbat din Carand este cercetat penal appeared first on…


Ce parere ai despre aceasta stire?