Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trafic de coşmar în oraşele fără centuri ocolitoare. Drumuri puţine şi proaste, capcane pentru şoferi

Publicat:

Chiar si fara autostrazi, Romania ar fi putut fi strabatuta mai usor daca localitatile mari ar fi avut centuri ocolitoare. Sunt cateva sute in care traficul e sufocant si pentru soferi, dar si pentru populatie.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. „Traim din consumația pe care o fac oaspeții noștri”

18:40, 18.05.2024 - Dupa ce tonul a fost dat in mai multe tari europene, unde multe cafenele au impus reguli in ceea ce priveste utilizarea laptopului sau chiar au restrictionat accesul la wifi, ideea a castigat tot mai mult teren si in Romania.

(FOTO) Atenție, șoferi! S-a inchis DN 2 B, in zona Cilibia. Se lucreaza la calea ferata. Iata rutele ocolitoare!

11:55, 08.05.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Buzau anunța impunerea unor restricții de circulație pe DN 2B, Buzau – Braila, aflat in administrarea DRDP Buzau, impuse ca urmare a lucrarilor de modernizare trecere la nivel cu cale ferata efectuate de CFR SA. ,,In vederea executarii de catre CFR SA a “Lucrarilor…

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Ministrul Bogdan Ivan: 6 milioane de euro pentru noi drumuri și poduri in județul Bistrița-Nasaud!

12:20, 22.03.2024 - Ministrul Bogdan Ivan a anunțat ca 6 milioane de euro vor fi investite in noi drumuri și poduri in județul Bistrița-Nasaud. Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, secretarul de stat Alexandru Stoica și ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, i-au primit ieri la București…

Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproape

16:55, 13.03.2024 - Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproapePrimul Senat penal al Tribunalului Regional Superior din Munchen a transmis miercuri, pentru MEDIAFAX, ca extradarea lui Catalin Cherecheș in vederea executarii pedepsei este admisibila și a dispus…

Legea pentru viitorii șoferi din Romania a fost schimbata. Ce apare in Codul Rutier

16:11, 13.03.2024 - Daca ești pregatit sa devii șofer, conform noilor informații, se schimba legea. De fapt, Klaus Iohannis a promulgat noile modificari, astfel ca putem vorbi de legea pentru viitorii șoferi din Romania.

Rovinieta – anunt de la CNAIR

11:41, 08.03.2024 - CNAIR anunta ca se suspenda temporar emiterea rovinietei pentru actualizarea informatiilor privind perioadele de valabilitate ale acesteia. ”CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi, ca incepand cu data de 11.03.2024, ora 00:00, pentru o perioada de aproximativ 3 ore,…


Ce parere ai despre aceasta stire?