Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tradiţii de Bobotează, ziua când se sfinţesc apele. Ce trebuie să faci ca să-ţi meargă bine

Publicat:

Boboteaza sau , sarbatorita pe 6 ianuarie, reprezinta impreuna cu ziua finalul perioadei de 12 zile a sarbatorilor de iarna, care incep in . Ziua de 6 ianuarie este praznuita atat de crestinii ortodocsi, cat si de cei catolici.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Propunere-șoc: „Ar fi frumos ca Hunedoara sa-l lase pe Hagi sa mearga in cupele europene”

15:01, 19.05.2024 - Nelu Varga, finanțatorul vicecampioanei CFR Cluj, a lansat o propunere incredibila catre Corvinul Hunedoara, caștigatoarea Cupei Romanei. Varga considera ca ar fi „frumos” din partea trupei pregatite de Florin Maxim sa renunțe la locul obținut in prelimariile Europa League, in urma caștigarii Cupei,…

Tradiții și obiceiuri in Sambata Mare. Rugaciunea pe care sa o rostești astazi daca vrei sa iți mearga bine

09:55, 04.05.2024 - Astazi, 4 mai 2024, creștii sarbatoresc Sambata Mare, care marcheaza ultima zi din Saptamana Patimilor. In aceasta zi, inainte de Invierea Mantuitorului, sunt respectate cu sfințenie o mulțime de tradiții și obiceiuri.

Ucrainenii din strainatate nu vor sa mearga la razboi și ataca guvernul de la Kiev: „De ce sa ma intorc sa lupt? Pentru ce?”

20:46, 28.04.2024 - O hotarare recent adoptata de presedintele Zelensky ii obliga pe barbați sa se intoarca in Ucraina daca au nevoie sa-și inlocuiasca pașapoartele, dar atunci o parte dintre ei, cei cu varste cuprinse intre 18 și 60, risca sa fie recrutați in armata.

Locul cu cea mai pura apa din Romania se afla in Ardeal! Mulți localnici spun ca apele au proprietați miraculoase

16:20, 23.04.2024 - De singurul lac format intr-un crater vulcanic stins din Romania se leaga multe legende și superstițiiLacul Sfanta Ana din județul Harghita este situat in masivul Ciomatu in stanga raului Olt, in apropiere de stațiunea Tușnad.Lacul, cunoscut pentru frumusețea rara și claritatea apei, este așezat pe…

Vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia! Este alerta de calatorie

21:40, 07.04.2024 - Sunt vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia in zilele urmatoare! Este alerta de calatorie! Acest lucru se intampla din cauza incendiilor de padure. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe (MAE)!

Șeful Garzii de Mediu, Grațian Morariu: Nicio primarie nu a fost amendata pentru gunoaiele din rauri

12:30, 27.03.2024 - Grațian Morariu, șeful Garzii de Mediu a dezvaluit in cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de astazi ca nicio primarie din județ nu a fost amendata pentru gunoaiele identificate de comisari in rauri, pe malurile acestora sau in alte zone verzi. Au fost amendate persoane fizice, care, insa au acționat…

Ambasadoarea SUA in Romania, ironizata dupa ce a ales sa mearga cu trenul de la București la Suceava. „Ați pierdut un pariu?"

17:45, 14.03.2024 - Ambasadoarea Statelor Unite in Romania a plecat marți, 12 martie, la Suceava și a ales sa calatoreasca cu trenul din București. Mulți romani s-au distrat copios pe seama alegerii Excelenței Sale Kathleen Kavalec și au postat comentarii ironice sau glume.

Top 7 țari care merita vizitate macar o data in viața: descopera destinații fascinante de neratat

23:40, 29.02.2024 - Calatoriile ne ofera oportunitatea de a descoperi culturi noi, peisaje spectaculoase și experiențe memorabile. Exista anumite destinații in lume care sunt atat de fascinante incat merita sa fie incluse pe lista fiecarui calator pasionat. Indiferent daca iți dorești sa explorezi orașe istorice, sa te…


Ce parere ai despre aceasta stire?