Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tot ce nu ştiaţi despre Lindsay Lohan

Publicat:

Actrita americana Lindsay Lohan, care a fost externata in luna iulie dintr-un centru de dezintoxicare, a inceput sa scrie o carte despre trecutul ei turbulent, informeaza dailymail.co.uk.

Actrita americana, in varsta de 27 de ani, a inceput sa scrie pasaje despre viata ei mai intai intr-un jurnal, in cadrul unui program terapeutic, in timp ce se afla in centrul de reabilitare din Malibu, din care a fost externata in iulie.

Cartea, care se va baza pe aceste fragmente de jurnal, va oferi detalii despre trecutul agitat al actritei, din care nu lipsesc problemele cu politia, arestarile…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut actor a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital

13:10, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Maria Sharapova s-a dus s-o caute pe Serena Williams la evenimentul anului: „Unde ești?”

10:10, 07.05.2024 - Luni seara, la New York, a avut loc evenimentul anului, Met Gala. Prilej pentru vedetele de la Hollywood sa se intalneasca. Printre numele mari prezente, au fost și legendarele Maria Sharapova, Serena Williams și Venus Williams. Cele trei mari jucatoare s-au intalni la Met Gala și au atras toate privirile…

Nepoții lui Elizabeth Taylor i-au moștenit culoarea ochilor. Imagini cu cei mai frumosi ochi din lume

21:25, 06.03.2024 - Elizabeth Taylor a fost o emblema a secolului XX. Actrița de la Hollywood a avut o viața tumultoasa, fiind mereu in atenția presei, dar și o frumusețe ravașitoare. A fost la brațul mai multor barbați și a transmis genele sale mai departe. Nepoții i-au moștenit culoarea ochilor care este superba.

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.


Ce parere ai despre aceasta stire?