Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Topul zonelor în care îşi fac de cap exhibiţioniştii Aradului: Vlaicu şi Micălaca rămân în top

Publicat:

Vlaicu si sunt preferatele amatorilor de gesturi obscene. a fost amendat dupa ce a fost prins in flagrant, in timp ce isi expunea partile intime in vazul trecatorilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua amplasamente pentru comertul ambulant cu pepeni

17:01, 13.06.2024 - Daca initial erau acoperite doar cartierele Gradiste, Bujac, Gai si Aradul Nou, Primaria a revenit asupra locatiilor, introducand pe lista amplasamentelor si cartierele Alfa, Confectii, Vlaicu si Micalaca.

O autoutilitara a ars in proporție de 90 la suta pe centura Aradului

18:11, 10.06.2024 - O autoutilitara a luat foc in aceasta dupa masa, in jurul orei 17:00, la coborarea de pe pasajul Micalaca spre centura municipiului Arad, pentru lichidarea... The post O autoutilitara a ars in proporție de 90 la suta pe centura Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Strazi de categoria C, impozite de categoria A in Centrul Vechi al Aradului

16:00, 18.05.2024 - Starea strazilor din Centrul Vechi al Aradului este tot mai rea de la o luna la alta. Vorbim de strazile Preparandiei, Dornei și Mucius Scaevola.... The post Strazi de categoria C, impozite de categoria A in Centrul Vechi al Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Expansiunea zonelor periurbane: Moșnița, Giroc și Dumbravița in topul preferințelor

11:56, 17.05.2024 - Zona periurbana a marilor orașe a devenit o alternativa atractiva pentru cumparatorii de locuințe in ultimii ani. Cu prețuri mai accesibile și spații mai generoase, tot mai mulți oameni opteaza pentru mutarea in aceste zone.

Clujul, in topul zonelor cu cele mai mari salarii medii din țara. Avem și cele mai multe oferte de locuri de munca publicate pe platformele de recrutare

13:45, 19.04.2024 - Potrivit statisticilor oficiale, Bucureștiul, Cluj și Timiș sunt zonele cu cele mai mari salarii medii din țara. De asemenea, acestea au și cele mai multe oferte de locuri de munca postate pe platformele de recrutare.Conform datelor INS, Bucureștiul se afla pe primul loc in ceea ce privește veniturile…

S-a judecat! UTA joaca fara spectatori pana la finalul campionatului

15:25, 09.04.2024 - UTA ramane fara spectatori. Decizia Comisiei de Disciplina prin care se suspenda dreptul echipei fanion a Aradului sa joace patru meciuri fara suporteri a ramas... The post S-a judecat! UTA joaca fara spectatori pana la finalul campionatului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?