Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tochitură dobrogeană. Rețetă tradițional românească

Publicat:

Tochitura dobrogeana este un preparat pe baza de carne porc care se servește alaturi de mamaliga, branza cremoasa și ou prajit. Este o rețeta tradițional romaneasca care a cucerit toți romanii. Este de-a dreptul delicioasa de te lingi pe degete.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de drob ca la manastirea Putna. Cum fac sfinții parinți acest fel tradițional de Paște / FOTO

19:05, 29.04.2024 - Vrei sa faci un preparat delicios, dar nu știi cum? Noi iți prezentam o rețeta de drob ca la manastirea Putna. Iata cum fac sfinții parinți acest fel tradițional de Paște. De ce ingrediente ai nevoie.

Rețeta de chec a Sandei Marin. Cum se face un chec perfect dupa o rețeta romaneasca veche

13:40, 24.04.2024 - Cu siguranța exista multe rețete de chec pe care le-ai incercat pana acum, dar te asiguram ca niciuna nu se compara cu cea Sandei Marin. Cunoscuta pentru carțile de bucate pe care le-a lansat, celebra scriitoare a lansat o rețeta tradiționala a unui chec perfect și delicios. Iata cu il gatești.

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Rețeta de langoș! Cum sa prepari un langoș perfect dupa rețeta tradițional ungureasca

16:55, 06.03.2024 - Langoș -ul este un fel de mancare tradițional unguresca, cunoscuta și apreciata in alte țari din Europa Centrala și de Est. Este o bucata de aluat prajita, de obicei, rotunda sau ovala, asemanatoare unei clatite pufoase. Langoș-ul se obține dintr-un aluat fermentat, care este prajit in ulei pana devine…

„Taci și inghite”, deliciul tradițional ardelenesc care a innebunit internetul. Este o rețeta foarte veche

11:11, 09.02.2024 - „Taci și inghite” este denumirea unui preparat tradițional, cu origini ardelenești, fiind vorba despre o rețeta veche, care era preparata in trecut de ciobani. Mancarea sațioasa cu mamaliga cu branza in straturi și ou la cuptor a innebunit internetul.„Celebra și magnifica coptura transilvana, raspandita…

„Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc care a innebunit internetul. Rețeta pas cu pas

09:25, 09.02.2024 - „Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc, care se pregatește dupa o rețeta foarte veche. „Taci și inghite” este denumirea unui preparat tradițional romanesc, fiind vorba despre o rețeta veche, care era preparata in trecut de ciobani. „Celebra și magnifica coptura transilvana, raspandita…


Ce parere ai despre aceasta stire?