Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tocaniţă de ardei cu pui

Publicat:

Ingrediente

1 piept de pui
50 ml apa
3 ardei grasi
1 ceapa
50 g mazare
zeama de lamaie
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Speli si tai fasii pieptul de pui. Maruntesti ceapa si ardeii. In uleiul incins intr-o tigaie frigi carnea, apoi torni peste ea apa si o lasi sa scada pana ce puiul e rumenit. La sfarsit, adaugi legumele taiate, mazarea, sare, piper si putin ulei.

Fierbi totul cateva minute. Dupa stingerea focului, adaugi zeama de lamaie.

Descopera, pe clickpoftabuna.ro, si o reteta delicioasa de peste umplut cu fasole verde!

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune ingrediente pentru hidratarea pielii uscate

18:35, 25.04.2024 - Hidratarea pielii este esențiala pentru a menține un aspect sanatos și tanar. Descopera mai multe informații despre importanța hidratarii pielii, sfaturi generale și produse recomandate pentru a obține rezultatele dorite, familiarizeaza-te cu cele mai eficiente ingrediente care ajuta la hidratarea pielii…

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

11:16, 21.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

16:25, 20.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi neaparat in apa in care fierbi pastele. Secretul la care apeleaza toți italienii

23:05, 04.02.2024 - Toate gospodinele iși doresc sa gateasca paste ca cele din Italia, insa cred ca acest lucru este imposibil. Ei bine, lucrurile stau diferit, de fapt. Tot ce trebuie sa faci ca sa aiba un gust unic este sa adaugi un ingredient secret in apa in care le fierbi.


Ce parere ai despre aceasta stire?