Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toată familia lui era adunată în jurul sicriului. Când oamenii au ridicat ochii și au văzut cine era în fața lor, au început să țipe

Publicat:

Un barbat brazilian le-a oferit rudelor socul vietii lor când si-a facut aparitia la propriul sau priveghi, relateaza BBC.

Familia era adunata în locuinta mamei barbatului în jurul sicriului în care se credea ca este pus trupul neânsufletit al lui , un barbat în vârsta de 41 de ani, spalator de masini, când acesta si-a facut aparitia provocând lesinul câtorva persoane prezente iar alti câtiva au fugit îngroziti.

Mortul, care semana cu Gilberto, se crede ca este un alt spalator de masini ucis…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ploile torențiale și grindina au facut prapad in prima zi de Paste! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)

08:26, 06.05.2024 - A fost prapad in prima zi de Paste, in mai multe zone din tara! S-au inregistrat ploi torentiale cu caderi de grindina. Oamenii s-au plans ca gradinile si livezile au fost afectate. Trei masini, luate de viitura Trei masini au fost luate de o viitura care s-a format pe paraul Sarata, pe raza localitatii…

Cele 6 culori pe care sa le porți daca vrei sa faci impresie buna la prima vedere. Nuanța care „starnește conversația și incurajeaza oamenii sa fie mai indrazneți”

09:01, 26.04.2024 - Culoarea este peste tot in jurul nostru și are impact. Alegerea anumitor culori reprezinta un mod de face impresie la prima vedere și afecteaza felul in care ne percep cei din jurul nostru. Iata, așadar, cum sa ne alegem ținuta potrivita.

Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele Loredanei Chivu și fostul partener! Barbatul nu se lasa și "ataca" familia blondinei

22:50, 19.04.2024 - Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se termina. Dupa ce barbatul i-a deschis nenumarate procese blondinei și a executat-o silit, acum ii "ataca" și familia. Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele fostei asistente tv și fostul iubit.

Cluj: Accident cu trei mașini pe DN1 E60! O femeie a fost ranita

15:36, 19.04.2024 - Un accident rutier s-a produs vineri, in jurul orei 14:00, in interiorul localitații Bucea, pe sensul de mers Huedin-Oradea. Din primele date, o pasagera, de 71 de ani, a necesitat ingrijiri medicale.„Accident rutier inregistrat in jurul orei 14:00, pe DN1 E60, in interiorul localitații Bucea, pe sensul…

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Femeie din Rast, data disparuta dupa ce a plecat de acasa și nu s-a mai intors

13:10, 13.04.2024 - Polițiștii doljeni cauta o femeie de 26 de ani, din comuna Rast. Potrivit oamenilor legii, dispariția a fost anunțata vineri noaptea, de soțul femeii de 26 de ani. Oamenii legii spun ca femeia ar fi plecat de acasa vineri noaptea, in jurul orei 23.45, iar de atunci nu a mai fost vazuta. ”In noaptea…

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

3 zodii iși vor schimba viața radical in aceasta primavara

07:05, 04.03.2024 - Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 CNN despre nativii zodiacului care iși vor schimba viața la 180 de grade in aceasta primavara. Racii vor simți o atracție puternica catre toți oamenii din jurul lorAceasta primavara le ofera nativilor din zodia Rac oportunitați de conectare emoționala,…


Ce parere ai despre aceasta stire?