Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tinerii care au sechestrat şi abuzat sexual o minoră, timp de un an, au fost arestaţi

Publicat:

Potrivit politistilor ieseni, tanara a fost racolata din Iasi, in octombrie 2012, de catre trei tineri, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 22 si 32 de ani, care ulterior au dus-o intr-un imobil din Bucuresti.

In 30 octombrie, politistii ieseni, sub coordonarea procurorilor DIICOT Iasi, au facut o perchezitie domiciliara in Capitala si au dispus retinerea celor trei tineri, acestia fiind acuzati de trafic de minori si viol.

CITESTE SI INCREDIBIL. Eleva rapita de la moastele Sf. Parascheva, OBLIGATA sa cerseasca in Capitala

Anchetatorii sustin ca, timp de…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Eleva luata cu ambulanța de la liceu in Ploiești. A inspirat spray lacrimogen

16:31, 14.05.2024 - O eleva a Liceului Tehnologic ”1 Mai” din Ploiesti a ajuns la cabinetul medical al scolii, marti, acuzand stari de rau dupa ce in incinta scolii a fost utilizat, cel mai probabil, un spray iritant-lacrimogen. Asistentul medical al scolii a anuntat Politia, care a ridicat imaginile surprinse de camerele…

Profesor de la un liceu din București reținut pentru ca și-a violat o eleva

15:41, 12.04.2024 - Un profesor in varsta de 62 de ani este acuzat ca din decembrie iși viola o eleva, la vremea respectiva minora. Poliția a deschis o ancheta dupa ce directorul școlii a sesizat relația nepotrivita. Dascalul a fost reținut vineri.

Idila scandaloasa la un liceu din Capitala. Profesorul și eleva au o relație inca de pe vremea cand fata era minora

09:55, 12.04.2024 - Este ancheta uriașa la Liceul Lucian Blaga, din București, dupa ce pe rețelele de socializare s-a viralizat o filmare in care apar o fata de 18 ani și profesorul ei de geografie, de 62 de ani.

O eleva si-a spart capul dupa ce cazut pe scarile liceului

18:05, 02.04.2024 - O eleva de 16 ani din Dorohoi a ajuns la spital rani grave, dupa ce a cazut pe scarile liceului. Fata a cerut voie sa mearga la toaleta in timpul orelor, insa pe scari si-a pierdut echilibrul si a cazut.  Adolescenta i-a spus paznicului, care i-a sarit in ajutor, ca nu s-a lovit foarte tare, asa ca…

Mehedinți: Eleva agresata de un coleg de școala

15:56, 14.03.2024 - O eleva de 14 ani, de la Școala Generala din Corcova, a fost agresata, ieri, de un coleg. Pe fondul unor discuții in contradictoriu, minora ar fi fost agresata de catre un in timpul orelor de curs. Poliția orașului Strehaia a fost sesizata de Spitalul municipal Motru ca o minora de 14 ani, care a precizat…

O adolescenta de 13 ani din Baia Mare este cautata de poliție. A plecat de acasa și nu s-a mai intors

18:25, 03.03.2024 - Poliția din Baia Mare a demarat o operațiune de cautare a unei fete de 13 ani, identificata ca fiind Coardoș Michele Daria Nicoleta. Minora a disparut vineri și nu s-a intors acasa de atunci. Anunțul a fost facut public duminica, de catre Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.


Ce parere ai despre aceasta stire?