Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Timiş: Clădirea Operei, afectată de vibraţiile evenimentelor cu mulţi decibeli

Publicat:

de Cultura (DJC) Timis cere municipalitatii timisorene intocmirea unui regulament cu privire la protejarea spatiului public din zonele istorice, in timpul unor evenimente care produc vibratii, fatada cladirii din Timisoara (ONRT) fiind una dintre "victimele" unor astfel de evenimente.

Directorul DJC Timis, , a declarat miercuri ca intr-o situatie similara sunt si alte monumente din pietele istorice, unde a fost distrus si pavajul proaspat reabilitat, in timpul unor festivaluri in care s-au folosit efecte pirotehnice.

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parcul Rozelor din Timișoara va rasuna in acordurile Disney de Ziua Copilului

11:46, 15.05.2024 - Ziua Internaționala a Copilului va fi marcata și anul acesta de Casa de Cultura a Municipiului. Primul eveniment anunțat de instituție este un concert cu soliști indragiți, care vor interpreta melodii din filmele Disney.

Sunete britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto)

15:00, 13.05.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie…

Doliu la Ialoveni. A murit directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu”: „Timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor”

18:45, 27.04.2024 - Anatol Postica, directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu” din Ialoveni, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre reprezentanții Primariei Ialoveni, care au venit cu un mesaj de condoleanțe familiei indurerate, dar și au anunțat ca, in legatura cu moartea acestuia, in orașul Ialoveni vor fi…

Timișorenii pot experimenta ce inseama producția ”Fast Fashion” și ce impact are aceasta asupra mediului/FOTO

06:50, 24.04.2024 - Tinerii din liceele și școlile timișorene pot vedea ”pe viu” cum se produce imbracamintea ”Fast Fashion”. Ei pot sa ”experimenteze” in aceste zile condițiile de lucru dintr-o fabrica de Fast Fashion, fiind invitați sa interacționeze cu o instalație artistica realizata in cadrul proiectului „Cultura…

Pluxee: „Promovam inovația și implicarea pentru o cultura organizaționala sanatoasa”

12:25, 23.04.2024 - Timișoara a gazduit saptamana aceasta primul eveniment național din seria HR LivingRoom, dedicat profesioniștilor din domeniul Resurselor Umane. Cu aceasta ocazie, Pluxee, partenerul global in beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicarii angajaților, a reunit experți, manager de resurse…

Erori grave in evaluarea elevilor la simularea Bacalaureatului. O lucrare, patru note diferite: „Situația nu este singulara”

13:55, 22.03.2024 - Directorul unui liceu din Timișoara atrage atenția, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, asupra unor nereguli grave pe care le-a sesizat in timpul evaluarii lucrarilor de la simularea examenului de Bacalaureat din acest an.

Reconstrucția spectaculoasa, cu 2,5 milioane de euro, a unei pasarele istorice din Timișoara FOTO

02:05, 12.03.2024 - Vechiul pod peste Bega cunoscut și cu numele Pasarela Gelu, construit acum mai bine de 70 de ani, in 1949, a fost daramat in vara anului 2023. In loc se construiește, cu aproximativ 2,5 milioane de euro, un pod modern.

A murit Marcel Botscheller, unul dintre maeștrii dansului din Timișoara

12:00, 11.03.2024 - Fondatorul trupei Reflex, Marcel Botscheller, s-a stins din viața, a anunțat Casa de Cultura a Studenților din Timișoara. „Marcel Nicolae Botscheller, maestrul dansului care a inseninat sufletele noastre cu pasiunea și devotamentul sau pentru dans, s-a stins din viața in 9 martie. Fondatorul trupei…


Ce parere ai despre aceasta stire?