Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţigări şi electrocasnice de contrabandă, descoperite de vameși. Unul dintre şoferi a ascuns marfa în tavanul automobilului (FOTO)

Publicat:

Angajatii postului vamal Sculeni si Leuseni au contracarat trei tentative de scoatere ilicita a peste 14 000 bucati de tigarete de contrabanda si aparate electrocasnice.

Astfel, la postul vamal Leuseni, pentru controlul vamal, la numai zece minute diferenta de timp, s-au prezentat doua autocare inmatriculate in , care se indreptau spre Italia, pe ruta "Chisinau-Milano". In cadrul controlului vamal, printre lucrurile personale ale pasagerilor au fost depistate tigari in valoare de 2 500 euro, care urmau sa ajunga pe piata neagra din UE.

Un caz similar s-a inregistrat…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Patru viori ascunse de ochii vameșilor, gasite la Leușeni

13:50, 01.05.2024 - Funcționarii postului vamal Leușeni au supus verificarilor un autoturism de model „Ford Tourneo”, ce se deplasa din Rominia spre Republica Moldova, condus de un conațional in virsta 34 ani. In cadrul controlului vamal, șoferul a comunicat ca nu transporta bunuri necesare a fi declarate. In rezultatul…

"A uitat" sa declare zeci de perechi de incalțaminte, insa vameșii de la Leușeni l-au identificat

12:26, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand, noteaza Noi.md. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova. „In cadrul controlului vamal, șoferul, un barbat cu dubla…

(video) Produse injectabile de contrabanda, depistate la vama Leușeni: Un moldovean aducea marfa din Marea Britanie

10:11, 25.04.2024 - Un lot comercial de preparate injectabile, cosmetice și suplimente, depistate tainuite in scopul transportarii ilicite, intr-un microbuz care se deplasa din Marea Britanie. Pe caz este documentat un moldovean cu varsta de 41 de ani.

A incercat sa plece din Republica Moldova cu 16 lingouri de aur

07:00, 08.04.2024 - Un cetațean strain a incercat sa plece din Republica Moldova cu 16 lingouri de aur insa a fost prins pe Aeroportul Chișinau. „Un cetațean strain a ascuns mai multe lingouri de aur și intenționa sa le transporte ilicit in Germania. Barbatul de 68 de ani era pasager al cursei „Chișinau-Frankfurt””, potrivit…

(Video) Bauturi alcoolice “coreene” made in Moldova, de 4 milioane de lei, urmau sa ajunga pe piața SUA, prin contrabanda: Marfa, reținuta la vama Leușeni

18:00, 01.04.2024 - O schema de contrabanda cu bauturi alcoolice pretinse a fi fabricate in Coreea de Sud și destinate pieței SUA, a fost dejucata de oameni legii. Procurorii au efectuat șase percheziții la un agent economic din Moldova, in urma carora au ridicat materie prima pentru ambalare, acte contabile și altele.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

Blocaj total la Leușeni: Șoferii și calatorii, indemnați sa evite aceasta vama

14:56, 22.02.2024 - Poliția de Frontiera recomanda calatorilor și transportatorilor planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?