Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Theo Rose, planuri de căsătorie cu Alex Leonte?! Cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună de cinci ani: "E un legământ special pe care îl faci"

Publicat:

nu se afișeaza foarte des cu iubitul ei, insa asta nu inseamna ca cei doi nu se iubesc la cote maxime! Artista traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de , insa de cele mai multe ori a optat sa o țina departe de ochii curioșilor. Ei bine, de data aceasta, cantareața a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Sa fie oare pregatiți de pasul cel mare, dupa cinci ani de locuit impreuna?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose nu s-a gandit ca-și va intalni sufletul pereche, dupa desparțirea de Alex Leonte. Artista nu a mai crezut in poveștile de dragoste: „Viața...” / VIDEO

09:05, 12.04.2024 - Theo Rose nu s-a gandit ca-și va intalni sufletul pereche, dupa desparțirea de Alex Leonte. Artista nu a mai crezut in poveștile de dragoste. Iata ce marturisiri a facut cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

De ce nu a ramas Theo Rose insarcinata cu Alex Leonte. Au avut o relație timp de 5 ani: ”O femeie știe...”

17:30, 03.04.2024 - Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de cinci ani, dar și-au spus „adio”. La scurt timp, vedeta a anunțat o noua relație cu Anghel Damian, apoi a oferit marea veste ca este insarcinata cu micuțul Sasha. Cantareața a povestit cum a ajuns la o schimbare atat de radicala in viața sa, intr-un…

Cine cedeaza primul in relația artistei Theo Rose cu Anghel Damian. Cum fac cei doi indragostiți sa se impace: „Atunci cand cearta...”

14:40, 03.04.2024 - Theo Rose a vorbit despre relația frumoasa pe care o are cu Anghel Damian. Artista a spus exact cine cedeaza primul atunci cand se cearta. Iata cum fac cei doi indragostiți sa se impace, dar și ce a declarat cantareața!

Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna

08:35, 26.03.2024 - Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna Continue reading Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna at Tabu.

Rares Bogdan, despre coalitia PNL- PSD: O casatorie de convenienta. Nu va ganditi ca suntem indragostiti

18:05, 24.03.2024 - Prim-vicepresedintele PNL, eurodeputatul Rares Bogdan, a mulțumit, duminica, primarilor liberali din județul Braila ca nu și-au schimbat partidul, comparand coalitia PNL- PSD cu "o casatorie de convenienta".

Theo Rose a fost ceruta in casatorie de Anghel Damian. Ce se afla gravat pe inelul de logodna. „A venit intr-un gest de ziua noastra”

17:56, 22.03.2024 - Theo Rose a fost ceruta in casatorie de Anghel Damian, iar acum a vorbit despre momentul emoționant. Artista a primit un inel special, pe care iubitul ei a gravat cateva versuri in limba franceza.Cererea in casatorie a avut loc chiar de ziua lor de naștere, aceștia fiind nascuți la doar cateva ore distanța…

Theo Rose, declarații superbe despre nunta cu Anghel Damian. Cum a fost ceruta in casatorie: „Are gravate cateva versuri in limba franceza”

14:50, 22.03.2024 - Theo Rose traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Vedeta este foarte fericita alaturi de Anghel Damian, alaturi de care vrea sa ajunga la altar. Artista a dezvaluit cum este relația lor, cum a fost ceruta in casatorie și a oferit detalii și despre nunta lor. Theo Rose s-a logodit Theo Rose…

Zodiile care vor fi cerute in casatorie in aceasta primavara. Se anunța planuri mari pentru ele

22:35, 03.03.2024 - Viața zodiilor se va schimba radical in perioada urmatoare! Nativele vor fi cerute in casatorie, iar dorințele lor vor deveni realitate și urmeaza un an plin cu planuri mari. Ele se vor pregati pentru cel mai important eveniment al vieții lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?