Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Thalia, mesaj surpriză pentru Nadia Comăneci. Ce i-a transmis artista româncei noastre

Publicat:

Thalia și-a manifestat de curand admirația și recunoștința pentru celebra sportiva noastra. Cantareața internaționala i-a transmis un mesaj deosebit gimnastei. Mai exact, solista a postat un clip deosebit in care transmite cateva cuvinte de lauda la adresa campioanei. ,,Toate acestea s-au transformat pentru mine intr-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a […] The post Thalia, mesaj surpriza pentru . Ce i-a transmis artista romancei noastre appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Octavin Popescu, operat de urgența. Ce mesaj a transmis fotbalistul de la FCSB la scurt timp dupa intervenție: „Ne vom revedea” / FOTO

21:25, 03.06.2024 - Octavian Popescu a trecut printr-o operație dificila și va avea nevoie de recuperare o perioada indelungata. Mijlocașul de la FCSB este internat la o clinica din Belgia, acolo unde a avut loc intervenția, urmand fie pe pauza timp de șase saptamani.

Xtra Night Show. Care este relația dintre Catalin Botezatu și tatal sau. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost intr-o competiție”

10:46, 15.05.2024 - Catalin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din Romania, a vorbit despre relația cu parintele sau. De-a lungul anilor nu au fost apreciați, iar diagnosticul crunt pe care l-au primit amandoi, i-a facut sa devina mai uniți.

Mesaj surpriza in cursa de la București. Pe cine susține „zeița de la Montreal”

12:30, 12.05.2024 - Se ascut sabiile in batalia electorala pentru Primaria Capitalei. Un mesaj surpriza a venit tocmai de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii, de la cea mai cunoscuta sportiva romanca, Nadia Comaneci.

Klaus Iohannis, mesaj de Paste: Gandurile noastre se indreapta si catre semenii aflati in suferinta

13:40, 04.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de Paste, in care a vorbit despre ”biruinta vietii asupra mortii si a luminii asupra intunericului”, dar si despre gandurile care se indreapta catre ”semenii aflati in suferinta, care trec prin incercarile cumplite ale unui razboi nemilos”. Președintele…

Luca Mihai a avut o surpriza placuta azi » Echipa care i-a transmis un mesaj de incurajare

21:20, 21.04.2024 - Pe cand avea 10 ani, dupa ce incepuse fotbalul cu 4 ani in urma, jucand la Dinamo și la Sportul Studențesc, parinții lui Luca Mihai (20 ani) au decis sa plece in Germania. Unul dintre motive a fost și pentru a-i oferi fiului lor șansa unei cariere in fotbalul profesionist. Luca și-a petrecut cațiva…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!


Ce parere ai despre aceasta stire?