Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Testul rapid care îţi arată dacă piftia se va închega. Toate gospodinele trebuie să afle acest truc genial

Publicat:

Piftia este preparatul preferat al romanilor in sezonul rece. Cum sa o prepari corect și cum sa știi cand este inchegata ca la carte? Trebuie sa respecți anumiți pași pentru ca aceasta sa iasa bine. Cum sa afli daca este perfecta pentru servit? Rețeta pentru piftie: cum sa știi daca se va inchega? Sarbatorile de […] The post Testul rapid care iti arata daca piftia se va inchega. Toate gospodinele trebuie sa afle acest truc genial appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși

13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.

Chec cu cacao, reteta ieftina si simpla. Te salveaza de fiecare data cand nu stii ce sa faci dulce rapid

20:35, 07.03.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase preparate, care se gatește repede și nu este deloc complicat. Este o prajitura ieftina, care te salveaza cand nu știi ce sa faci dulce. Iata cea mai ieftina rețeta, cu care nu vei da greș niciodata. Cea mai simpla rețeta de chec cu cacao Iți prezentam o rețeta…

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de hummus cu dovleac și naut. Un preparat simplu și rapid, specific perioadei de post

20:25, 01.03.2024 - Ne apropiem cu pași rapizi de una dintre cele mai frumoase perioade din an, dar și de una dintre cele mai importante sarbatori. Daca tot urmeaza cel mai strict post al anului, mulți dintre credincioși au inceput inca de pe acum sa iși pregatesta lista cu preparate specifice perioadei urmatoare. Iata…

UTA, invinsa in Giulești dupa o noapte in care a facut cadouri cat pentru toate sarbatorile

00:36, 29.02.2024 - UTA a pierdut meciul cu Rapid din Giulești la un scor foarte drastic daca luam in calcul ocaziile de gol, dar și ceea ce s-a... The post UTA, invinsa in Giulești dupa o noapte in care a facut cadouri cat pentru toate sarbatorile appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rețeta de ardei copți cu smantana. Preparatul ideal pentru un pranz rapid

20:41, 15.02.2024 - Rețeta de ardei copți cu smantana și usturoi se gatește foarte simplu. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezulatul va fi unul delicios. Il poți servi pe post de garnitura alaturi de o friptura sau poate fi inclus intr-o salata.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?