Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Testul pentru coronavirus a ieșit negativ în cazul studentei din București, cazată în Regie

Publicat:

Testul pentru coronavirus facut studentei din București, care era cazata in caminele din Regie, a ieșit negativ, au transmis, luni, reprezentanții Grupului de (GCS). GCS anunța ca...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Credit fara verificare in biroul de credit acordate celor cu istoric negativ in anul 2024

13:05, 18.04.2024 - Cand apare nevoia urgenta de bani și nu ai suficiente active pentru a oferi ca garanție, imprumuturile nebancare devin o opțiune atractiva. Ele sunt cunoscute și ca imprumuturi netradiționale sau alternative, deoarece nu implica instituții financiare tradiționale, cum ar fi bancile. In loc sa ceri imprumuturi…

Polițiștii de la Omoruri fac audieri in cazul morților suspecte de la Spitalul Sfantul Pantelimon

10:50, 12.04.2024 - Polițiștii Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei desfașoara audieri, vineri, in legatura cu decesele survenite la Spitalul Clinic de Urgența "Sfantul Pantelimon" din București.

Lumanarea lui Ilie Șerbanescu pentru Pimen al Sucevei și Radauților

08:30, 09.04.2024 - E sambata dimineața. Mai 2021. Gara de Nord era un furnicar. Trenul de Brașov se pune in mișcare și, fiind o ora matinala, toți calatorii de la clasa I picoteau pe scaune. Dintr-odata, liniștea vagonului este „sparta” de o voce inconfundabila: „Draga, totul e in regula. Acum plec din București. Cand…

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.

„Cladirea LAF”, un film despre abuzurile la locul de munca și cazul de detenție forțata care a șocat Italia

14:45, 03.03.2024 - Visuali Italiane, festivalul dedicat cinematografiei italiene, invita spectatorii la curiozitate și descoperire prin intermediul a 12 filme de excepție, care vor rula in cadrul ediției de la București, intre 4 - 10 martie, Cinema Muzeul Țaranului.

Tudor Chirila, despre cazul lui Iulian Dumitrescu: Daca la divizia de județ se fura așa, cum sa lași tu din mana ditamai Champions League?

16:05, 03.02.2024 - "Nu știu daca realizam ce bale curg la PNL și PSD dupa primaria București. Daca la divizia de județ se fura așa, cum sa lași tu din mana ditamai Champions League?" a scris artistul pe Facebook.Declarații vin dupa ce Iulian Dumitrescu, suspectat ca ar fi luat mita milioane de euro, a fost plasat sub…


Ce parere ai despre aceasta stire?