Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TESTAMENTUL UNUI BOGĂTAŞ. I-a ordonat fiului homosexual să se însoare cu mama surogat a nepotului său

Publicat:

Omul de afaceri a incetat din viata pe 7 iunie 2007, pe cand avea 73 de ani. De-abia acum ies insa la iveala detalii incredibile din testamentul pe care el l-a lasat in urma sa.

Astfel, ultima sa dorinta a fost ca fiul lui sa se casatoreasca cu femeia care i-a dat viata nepotului sau. Numai ca , in varsta de 47 de ani, fiul omului de afaceri, este deja insurat...cu un barbat. El spune ca singura mama pe care fiul sau o cunoaste este partenerul lui, Jonathan O'Donnell, in varsta de 39 de ani.

Practic, fiul lui Mandelbaum…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii cotizeaza 35 de ani la pensie și primesc bani pentru mai puțin de 12 ani. Calculul raportat la speranța de viața din Romania

15:25, 05.05.2024 - Romania are a treia cea mai mica speranța de viața din Uniunea Europeana, potrivit Eurostat, de 76,6 ani. Asta inseamna ca un roman cotizeaza la pensie 35 de ani și primește bani doar pentru 11 ani și 6 luni.Varsta standard de pensionare este 65 de ani, in țara noastra.

Breaking: Un barbat din Timiș și-a dat foc, in fața fiului și a nepotului sau, fix in Sambata Mare

15:40, 04.05.2024 - Scene de groaza in Timiș, unde un barbat a incercat sa se sinucida fix in Sambata Mare. Gestul șocant a fost facut chiar de fața cu familia, barbatul alegand sa iși dea foc de fața cu fiul și nepotul sau. Norocul sau a fost ca cei doi au stins flacarile.

Femeile ar putea sa iasa la pensie mai repede, in funcție de numarul copiilor pe care i-au nascut

12:36, 29.04.2024 -  Conform initiativei legislative a liberalilor, femeile care au realizat stagiul minim de cotizare contributiv si care au nascut si crescut copii pana la varsta de 16 ani beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare astfel: pentru un copil - cu un an, pentru doi copii - cu un an si sase luni,…

S-a stins din viața bunica Ioana, cel mai varstnic locuitor din Colceag

14:11, 15.04.2024 - V. Stoica Bunica Ioana Soare, așa cum eracunoscuta de locuitorii din Colceag, s-a stins din viața, sambata, 13 aprilie, la varsta de 103 ani și patru luni, iar astazi va fi condusa pe ultimul drum. Vestea trista a fost data de Ionuț Soare, unul dintre cei doi nepoți: ”Greu le este nepoților sa recunoasca…

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Cea mai mare dependența a Marinei Voica. Nu a scapat de acest viciu nici la varsta de 87 de ani

14:36, 07.03.2024 - Marina Voica, una dintre cele mai iubite voci romanești, continua sa surprinda publicul de acasa cu noi marturisiri pe care le face despre viața și obiceiurile sale. La varsta de 87 de ani, aceasta recunoaște ca are o dependența de care nu a putut scapa toata viața. Vedeta a marturisit ca inca nu s-a…

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?