Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Testament înfiorător. Al Qaeda a difuzat o înregistrare cu doi dintre atentatorii de la 11 septembrie (VIDEO)

Publicat:



Al-Qaeda a difuzat joi o înregistrare video ce contine testamentul a doi dintre autorii atentatelor din 11 septembrie, care afirma ca au condus actiunea în cadrul razboiului de alungare a fortelor americane din , conform centrului de supraveghere a site-urilor islamiste, SITE, citat de AFP.
  
Salim al-Hazmi si Khaled al-Mihdar, doi dintre cei 19 pirati ai aerului care au deturnat patru avioane pe 11 septembrie, îsi citesc testamentul în aceasta înregistrare produsa de catre As-Sahab, aripa mediatica a Al-Qaeda.
  …

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hamas a difuzat o inregistrare cu doi ostatici israelieni. Ce spun aceștia despre premierul Benjamin Netanyahu VIDEO

20:20, 27.04.2024 - Gruparea islamista palestiniana Hamas a difuzat sambata o inregistrare video in care apar doi ostatici israelieni pe care i-a rapit in cursul atacului lansat la 7 octombrie in sudul Israelului si i-a dus in Gaza.

ISIS a publicat o inregistrare video cu atacul de la Moscova

09:21, 24.03.2024 - Agentia de stiri afiliata ISIS Amaq a publicat o filmare explicita care pretinde ca infatiseaza atacul de la vineri de la o sala de concerte... The post ISIS a publicat o inregistrare video cu atacul de la Moscova appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Atac armat la Moscova: televiziunea rusa a difuzat imagini de la interogatoriul suspectilor

21:50, 23.03.2024 - Televiziunea rusa a difuzat sambata imagini de la interogatoriu dupa arestarea celor patru suspecti in atacul lansat vineri seara o sala de concerte de la periferia Moscovei, atac soldat cu cel putin 143 de morti.

Nationala U17: Tricolorii au terminat la egalitate cu Bulgaria, scor 0-0, in al doilea meci din Turul de Elita

14:30, 23.03.2024 - Nationala U17 a Romaniei a remizat, sambata, scor 0-0, cu echipa similara a Bulgariei, in grupa 2 a Turului de Elita Under 17, ultima runda inaintea Campionatului European.BULGARIA U17: 1. Kehayov – 4. Argirov, 21 (2. Yordanov, 66). Dimitrov, 3. Tsanev, 15. B. Petrov (Cpt.) – 20. Bozhkov (8.…

Ce a aflat un tanar despre cel mai bun prieten dupa 10 ani. „Ma doare ca oamenii cred ca aș vrea sa inventez ceva atat de infiorator” VIDEO

17:15, 14.03.2024 - O poveste ce poate parea incredibila a devenit virala pe internet, in urma unui videoclip vizualizat de peste un milion de ori, in care un adolescent face o dezvaluire uluitoare legata de cel mai bun prieten al sau.

Liderul Al-Qaeda a murit intr-un mod misterios: gruparea și-a ales deja un alt comandant

08:46, 11.03.2024 - Gruparea jihadista Al-Qaeda din Peninsula Araba (AQAP) a transmis, printr-un mesaj video, ca liderul sau, Khalid Batarfi, a murit, relateaza Rador Radio Romania. Inregistrarea video, difuzata pe pagina de internet a gruparii jihadiste, nu menționeaza cauzele decesului liderului sau.Khalid…

Inregistrare AUDIO a mercenarilor romani prinși in ambuscada in Congo – „Așteptam sa vina noaptea pentru a scapa de infern”

22:45, 08.02.2024 - In exclusivitate, Ziarul Puterea va prezinta o inregistrare audio cutremuratoare a discuției dintre mercenarii romani implicați in seara tragicului atac din Republica Democrata Congo. „Suntem prinși in ambuscada, așteptam sa vina noaptea sa scapam de aici!” – sunt cuvintele disperate ale militarilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?