Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Terapia precoce reduce simptomele autismului la copii

Publicat:

Cercetarea – prima de acest tip - are la baza un grup de 152 de copii, cu varste intre 2 si 4 ani, impartiti in doua grupe: una care a beneficiat timp de un an de interventie timpurie si cealalta aflata in grija centrelor de specialitate. Copiii au fost urmariti timp de sase ani dupa incheierea acestei interventii, potrivit agerpres.ro.

Potrivit coordonatorului acestui studiu - profesorul , de la Universitatea din Manchester, rezultatele sunt incurajatoare. Cu toate acestea, el a atras atentia ca nu este vorba despre un remediu in sensul ca acesti copii a caror stare…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum alegeți perechea perfecta de adidași pentru cei mici? Mic ghid

21:26, 29.05.2024 - Alegerea unei perechi de adidași copii nu este o sarcina ușoara. Trebuie sa se țina cont de o serie de factori, printre care calitatea, marimea pantofilor, confortul și igiena. Exista mai multe modele de adidași copii disponibile pe piața. Copiii nu se preocupa prea mult de detalii, dar de culori, da.…

Ce este boala „obrajilor palmuiți” și cum se transmite. Mulți copii sufera de ea

20:06, 23.05.2024 - Cum se transmite boala obrajilor palmuițiSindromul obrazului plesnit se transmite pe cale aerogena, prin tuse și stranut, dar și prin contactul direct cu obiecte contaminate cu secreții infectate. Virusul poate fi transmis și prin sange sau produse de sange, precum și de la mama la fat. Daca este contractata…

Cat timp este bine sa stai in picioare pe zi – beneficii și efecte negative

11:35, 07.05.2024 - Cu toții simțim un anumit disconfort atunci cand suntem nevoiți sa stam mult timp in picioare, insa aceste neplaceri se pot transforma in timp in probleme serioase de sanatate. Statul in picioare este parte integranta din viața noastra de zi cu zi, fie ca este vorba despre timpul petrecut la locul de…

Musculitele de fructe ar putea contribui la oprirea dezvoltarii tumorilor cerebrale

00:15, 14.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa, preluata de Agerpres. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Creștem cea mai deprimata generație de copii? Concluziile alarmante ale unei experte in parenting: unde greșesc parinții

10:35, 13.03.2024 - Abigail Shrier a scris o carte și s-a documentat temeinic pentru ea. Volumul ei conține buna parte din experiența personala, dar și o analiza veridica a generației actuale de copii. Ea susține ca mai toți parinții din ziua de azi iși doresc sa-și creasca copiii diferit de felul cum au fost crescuți…

Musculițele de fructe, folosite de cercetatori la oprirea tumorilor cerebrale

21:00, 12.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…

Creștem cea mai deprimata generație de copii? Concluziile alarmante ale unei experte in parenting: unde greșesc parinții

23:10, 11.03.2024 - Abigail Shrier a scris o carte și s-a documentat temeinic pentru ea. Volumul ei conține buna parte din experiența personala, dar și o analiza veridica a generației actuale de copii. Ea susține ca mai toți parinții din ziua de azi iși doresc sa-și creasca copiii diferit de felul cum au fost crescuți…


Ce parere ai despre aceasta stire?