Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiune în Italia: șeful Guvernului anunță posibilitatea organizării alegerilor anticipate

Publicat:

italian s-a declarat luni pregatit sa demisioneze, daca Liga (extrema dreapta) si (M5S, antisistem) nu pun capat nesfarsitelor lor polemici, relateaza AFP si Reuters, potrivit News.ro.

Citește și: se califica in sferturi la , dupa o victorie cu del Potro, scor 7-5, 6-3, 3-6, 6-3

a somat, intr-o conferinta de presa, atat Liga lui , cat si M5S a lui , vicepremierii sai, sa hotarasca rapid daca vor alegeri anticipate sau prefera sa continue sa guverneze…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

China anunța masuri „istorice” pentru a salva de la prabușire sectorul sau imobiliar

13:05, 17.05.2024 - Guvernul chinez a prezentat vineri un set amplu de masuri pe care le-a descris drept „istorice” pentru a incerca sa salveze sectorul imobiliar al țarii dupa ce marii jucatori de pe piața au ajuns in pragul falimentului, declanșand o criza severa, informeaza agențiile AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Polonia anunța construirea unor fortificații „de-a lungul intregii frontiere estice”

14:16, 11.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca vor incepe lucrarile pentru intarirea intregii frontiere de est a tarii sale, in contextul unui „razboi hibrid” tot mai intens purtat de tara sa cu migratia ilegala din Belarus, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Cehia, Polonia si Ungaria anunta ca nu intentioneaza sa trimita trupe in #Ucraina - Austria critica declaratiile lui Macron

14:21, 27.02.2024 - Republica Ceha, Polonia si Ungaria nu intentioneaza sa trimita trupe in Ucraina, au declarat marti inalti oficiali din cele trei tari, dupa o reuniune desfasurata in ajun la Paris in timpul careia a fost formulata o astfel de optiune pentru statele europene, informeaza Reuters. Totodata, potrivit EFE,…

Opozantul rus, asasinat inainte de un schimb de prizonieri? „Putin nu a putut tolera posibilitatea de a fi in libertate”

15:25, 26.02.2024 - Aleksei Navalnii era, cu puțin timp inainte de a fi declarat mort, aproape de a fi eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, relateaza Reuters, care o citeaza pe o colaboratoare a fostului principal opozant al regimului Putin.

Ucraina avanseaza posibilitatea sa invite Rusia la un summit de pace organizat in Elveția

17:25, 25.02.2024 - Ucraina si partenerii sai straini ar putea invita Rusia la un viitor summit de pace pentru a discuta o incheiere a invaziei ruse in conditiile Kievului, a declarat duminica Andrii Yermak, seful administratiei prezidentiale de la Kiev, relateaza Reuters.Elvetia va gazdui un summit unde se va discuta…

Ucraina vorbește despre posibilitatea de a invita Rusia la un summit de pace

16:45, 25.02.2024 - Ucraina și partenerii sai straini ar putea invita Rusia la un viitor summit de pace pentru a discuta despre incetarea invaziei care dureaza de doi ani, in condițiile Kievului, a declarat duminica un oficial ucrainean de rang inalt, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?