Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tenis: Marius Copil, pe locul 83 în clasamentul ATP, cea mai bună clasare din carieră

Publicat:

Tenismanul roman a urcat opt locuri fața de saptamana trecuta și se afla pe poziția a 83-a in clasamentul mondial al jucatorilor profesioniști (ATP), dat publicitații luni, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare din cariera sa.

* Tenis: Clasamentul WTA — , în continuare pe locul al doilea

(26 ani) a ajuns sâmbata pâna în semifinalele turneului challenger de la Nottingham, fiind nevoit sa abandoneze în debutul setului secund al meciului cu israelianul , din cauza unor dureri la umar.

Podiumul

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Gima, calificat in semifinalele turneului ITF de la Bucuresti

00:00, 11.05.2024 - Tenismanul roman Sebastian Gima s-a calificat in semifinalele turneului ITF la Bucuresti, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari si gazduit de Centrul National de Tenis din Capitala, dupa ce l-a invins pe Ioan Alexandru Chirita cu 7-5, 7-5, potrivit Agerpres.

Serie B | Valentin Mihaila a marcat, din nou, pentru Parma

21:30, 05.05.2024 - Internationalul roman Valentin Mihaila a marcat golul echipei Parma, care a terminat la egalitate cu US Cremonese, 1-1, duminica, pe teren propriu, in etapa a 37-a, penultima din Serie B. Oaspetii au marcat primii, prin argentinianul Franco Vazquez (’25), fost jucator al Parmei. „Ținta“ a egalat in…

Gabi Boitan, invins in optimile turneului challenger de la Savannah

14:20, 25.04.2024 - Tenismanul roman Gabi Adrian Boitan a fost invins de francezul Maxime Janvier, cu 3-6, 6-1, 6-3, miercuri, in optimile de finala ale turneului challenger de la Savannah (Georgia/SUA), dotat cu premii totale de 82.000 de dolari, potrivit Agerpres.

Clasamentul WTA: Salt important pentru Gabriela Ruse - Coborare pentru Sorana Cirstea și Simona Halep

09:05, 22.04.2024 - ​Gabriela Ruse a fost cea mai activa jucatoare a Romaniei in circuitul WTA, reușind sa ajunga pana in sferturile turneului de la Rouen. Aceasta performanța i-a adus un salt important in ierarhia mondiala.

S-au tras la sorți meciurile de pe tabloul principal al Țiriac Open de la București

16:35, 13.04.2024 - Meciurile de pe tabloul principal al turneului de tenis Tiariac Open de la București au fost trase la sorți sambata. Marius Copil e singurul roman din turneu, acesta primind un wild card din partea organizatorilor. Principalul favorit este argentinianul Francisco Cerundolo (22 ATP), informeaza Mediafax.

Ce loc ocupa Simona Halep in clasamentul WTA. Sportiva a revenit in ierarhia mondiala dupa 7 luni

15:15, 01.04.2024 - Simona Halep a aparut  din nou in clasamentul WTA, potrivit listei publicate in cursul zilei de luni.Sportiva a reușit sa revina in clasamentul mondial dupa ce a obținut 10 puncte pentru participarea la Miami Open.Momentan, Simona ocupa locul 1.143, fiind prezenta pentru prima data in clasament…

Dacia Sandero, cea mai vanduta mașina in Europa, in primele doua luni

17:50, 29.03.2024 - Potrivit celor mai noi date furnizate de JATO Dynamics, Dacia Sandero a fost cea mai inmatriculata mașina noua in Europa dupa primele doua luni. Astfel, modelul subcompact a fost vandut in 45.835 de exemplare pe Batranul Continent. Pe locul al doilea a fost Volkswagen Golf, cu 38.053 de exemplare inmatriculate.…

Andreea Raducan ii ia apararea Simonei Halep in scandalul de dopaj: „Nu e datoria unui sportiv sa cunoasca ceea ce trebuie sa știe un medic”

21:16, 21.03.2024 - Andreea Raducan (40 de ani) a fost prima invitata a emisiunii „La feminin”, noul proiect video lansat joi seara pe GSP.RO. Fosta gimnasta a comentat situația Simonei Halep care a fost suspendata pentru dopaj de catre Agenția Internaționala pentru Integritatea Tenisului (ITIA) la 4 ani. Dar Tribunalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?