Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Telenovelă la Turceni: Proful cu blog, Marmota, Bujorica şi elevii fiţoşi

Publicat:

Profesorii de la (GSI) Turceni au ajuns personaje pe Internet. Totul se afla pe blogul profesorului de economie , cunoscut pentru postarile sale. Astfel, din paginile blogului aflam ca profesoara de filosofie este Marmota, Bujorica este profesoara de limba en...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pro sau contra telefoanelor mobile in timpul orelor: MEC intreaba parintii, elevii si profesorii ce cred despre aceasta practica

21:50, 04.06.2024 - Ministerul Educației și Cercetarii vrea sa știe daca telefoanele mobile sunt utile pentru a fi utilizate in timpul lecțiilor. Cu acest scop, instituția a lansat un chestionar online prin care intreaba parintii, elevii si profesorii ce cred despre aceasta practica.

Miercuri, 5 iunie, profesorii si elevii au, in premiera, liber de Ziua Invatatorului. „Este vorba de respect pentru aceasta categorie socio-profesionala”

15:26, 03.06.2024 - In fiecare an, incepand din 2007, la 5 iunie in Romania se sarbatoreste Ziua Invatatorului. Daca pana acum aceasta era marcata prin doar prin activitati extracurriculare in timpul programului de lucru, incepand din 2024 ea devine zi libera pentru personalul din educatie si, implicit, pentru elevi.

Președintele Flutur a premiat performanța din invațamantul sucevean preuniversitar. ”Invațamantul sucevean este pe drum bun, merita felicitari, atat elevii cat și profesorii și parinții”

16:15, 29.05.2024 - Consiliul Județean Suceava prin președintele Gheorghe Flutur a premiat astazi performanța din invațamantul sucevean preuniversitar. Șefulș administrației județene, Gheorghe Flutur a subliniat faptul ca anul acesta s-a inregistrat un adevarat record in ceea ce privește numarul elevilor caștigatori la…

Elevii din Polonia au scapat de temele obligatorii acasa: „Acest lucru a avut loc prea repede, prea precipitat”

08:05, 12.04.2024 - Elevii polonezi au scapat de facut teme obligatorii acasa. Guvernul condus de Tusk s-a ținut de promisiunea facuta la ultimele alegeri parinților care au denunțat o oboseala cronica a școlarilor. Profesorii, insa, sunt nemulțumiți, scrie digi24.ro .

Elevii cer testare antidrog in școli. Adulții fug de raspundere: Poliția nu e responsabila, profesorii nu sunt specialiști, medici școlari nu avem

05:30, 12.04.2024 - Elevii din București iși doresc testarea antidrog in școli, ca masura de prevenție a unui fenomen scapat total de sub control. Este concluzia unui chestionar realizat de Prefectura Capitalei la care au raspuns 200.000 de copii. Insa, ușor de zis, greu de facut.

Bisericile ajuta elevii sa faca gratuit meditații pentru Evaluare Naționala și Bacalaureat. „Ține de profesorii voluntari”

16:50, 09.04.2024 - Cateva lacașuri de cult din județul Argeș ajuta de mai mult timp zeci de elevi sa faca meditații gratuite și sa se pregateasca pentru importantele examene de la finalul claselor a VIII-a și, respectiv, a XII-a. La meditațiile gratuite participa elevi din mai multe localitați din județ.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Constanta. O profesoara a fost inregistrata in timp ce iși jignea elevii. Politia a deschis o ancheta

18:00, 26.03.2024 - O situatie revoltatoare a avut loc, de curand, intr-o scoala din Constanta. Mai mulți parinti ai elevilor care studiaza la instituția de invațamant s-au revoltat, dupa ce au surprins-o pe invatatoarea celor mici in timp ce ii jignea pe copii, tipa la ei si ii pedepseste fara motiv.

Calatorie in timp, alaturi de elevii si profesorii vasluieni in cadrul proiectului „Cantece emblematice ale anilor ‘70 – ‘80”

23:30, 20.03.2024 - MUZICA… Proiectul „Cantece emblematice ale anilor ’70 -‘ 80″prinde viata si culoare. Marti, 19 martie, a avut loc o noua activitate menita sa puna in valoare muzica buna si artistii care au dat valoare acestei perioade. In deschiderea evenimentului, profesoara Daniela Crizantema Nane le-a vorbit celor…


Ce parere ai despre aceasta stire?