Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tehnicianul a depăşit momentele grele. Aurel Iancu a părăsit Spitalul Sf. Pantelimon

Publicat:

Starea de sanatatea al lui s-a imbunatatit considerabil in ultimele zile. Antrenorul lui CSU Targoviste a depasit momentele grele si se afla in afara oricarui pericol, dupa cumplitul accident rutier suferit la jumatatea lunii noiembrie. Cum lucrurile au decurs foarte bine, acesta a parasit . Pantelimon din capitala, urmand sa efectueze o […] Post-ul Tehnicianul a depasit momentele grele. a parasit . Pantelimon apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Lebada neagra“ de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce spun experții despre rezultatul anchetei cu privire la cei 17 morți de la ATI

22:40, 18.04.2024 - Cei 17 pacienți morți in secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din București au fost tratați corect, iar acuzațiile directorului de ingrijiri, care arata cu degetul inspre medici, sunt false.

Rafila, despre situația de la Sf. Pantelimon: Astfel de sesizari nu putem decat sa le investigam

19:10, 11.04.2024 - „Astfel de sesizari, in care nu avem nici macar numele persoanei care a facut aceasta sesizare, pana la urma nu putem sa facem altceva decat sa le investigam”, a spus ministrul Alexandru Rafila despre situația de la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala.

Ce suma trebuie sa plateasca Laurențiu Reghecampf pentru a antrena in Europa. Antrenorul a parasit FC Craiova anul trecut: ”Sunt mulți bani”

17:35, 08.04.2024 - Laurențiu Reghecampf risca sa nu mai antreneze echipele din Europa, daca nu va plati o suma uriașa lui Mihai Rotaru, in urma procesului cu FC Universitatea Craiova. Tehnicianul nu a fost prezent nici la ultimul meci al formației Al-Tai, astfel ca au aparut mai multe speculații.

Claudia Patrașcanu, despre momentele grele din perioada Exotic. Ambulanta era chemata mereu, dupa concerte: „Am lesinat e multe ori, eram epuizate”

21:56, 21.03.2024 - Claudia Patrașcanu este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. A trecut prin multe greutați in ultimul timp, dar a reușit sa treaca peste toate. Nici inceputurile carierei sale nu au fost mai ușoare, fiind nevoita sa faca multe sacrificii pentru a merge mai departe. Claudia Patrașcanu, despre…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Andrei Nicolescu a lamurit, in sfarșit, cum l-a descoperit pe Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo: „Am avut trei surse”

12:15, 12.03.2024 - Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat marți cum a fost adus Zeljko Kopic (46 de ani) la Dinamo. Tehnicianul croat nu a mai avut legaturi cu fotbalul romanesc inainte de experiența pe banca dinamoviștilor. Florin Prunea a susținut faptul ca Zeljko Kopic a fost adus la Dinamo…

Chelsea ar dori sa-l aduca antrenor pe Michel. Tehnicianul a anuntat ca intentioneaza sa ramana la Girona

10:40, 11.03.2024 - Cotidianul AS anunta ca gruparea Chelsea ar dori sa-l recruteze pe antrenorul spaniol Michel, care are un sezon foarte bun cu Girona (locul 2 in La Liga), pentru a-l inlocui pe Mauricio Pochettino. Oficialii englezi s-ar fi deplasat chiar in Spania pentru a-i face "o oferta semnificativa". Acest…

Sorana Cirstea a parasit Romania! Unde a ales sa se mute: „Puțina lume știe”

11:45, 11.02.2024 - Sorana Cirstea (33 de ani, 26 WTA) a dezvaluit recent ca a parasit Romania. Și a ales sa se mute in Dubai. La fel ca Simona Halep, și Sorana Cirstea prefera Dubaiul in locul Romaniei. Sportiva din Targoviște, care recent a ajuns pana in  sferturile de finala ale turneului WTA de la Abu Dhabi, a dezvaluit…


Ce parere ai despre aceasta stire?