Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teheranul amenință SUA: Războiul cu Iran este 'mama tuturor războaielor'

Publicat:

Președintele iranian a declarat marți, intr-un discurs televizat, ca un razboi cu Iranul ar reprezenta „mama tuturor razboaielor”, in contextul escaladarii tensiunilor din , relateaza Reuters.

Pacea cu Iranul este mama pacii, iar razboiul cu Iran este mama tuturor razboaielor”, a declarat intr-un discurs ținut la Ministerul de Externe iranian.

De asemenea, președintele iranian a laudat activitatea ministrului iranian de Externe, , dupa ce au impus sancțiuni impotriva lui.

a discutat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Tensiuni diplomatice! Iranul convoaca mai mulți ambasadori europeni

15:36, 14.04.2024 - Ministerul iranian de Externe a anuntat ca i-a convocat pe ambasadorii Regatului Unit, Frantei si Germaniei pentru a protesta fata de comentariile facute de autoritatile din aceste tari in urma loviturilor iraniene impotriva Israelului din cursul noptii, relateaza Le Figaro si Reuters, conform news.ro.

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Putin a rezolvat alegerile din Rusia și acum amenința cu al Treilea Razboi Mondial

07:21, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters, informeaza…

Iranul continua sa imbogațeasca uraniul și se apropie de nivelul necesar pentru bombele atomice, anunța șeful AIE

22:55, 19.02.2024 - Directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a afirmat luni, 19 februarie, ca Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, informeaza Agerpres…

Tensiuni intre Israel si Brazilia: „Este un genocid”

19:00, 18.02.2024 - Seful diplomatiei israeliene Israel Katz a declarat duminica aceasta ca il va convoca pe ambasadorul Braziliei pentru a protesta impotriva afirmatiilor facute de presedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva, care a criticat aspru razboiul din Gaza, informeaza Reuters. „Nu facem compromisuri in ceea…


Ce parere ai despre aceasta stire?