Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Te va uimi! Mirela Boureanu Vaida, aşa cum nu ai mai văzut niciodată în emisiune! Cum şi-a făcut apariţia în direct

Publicat:

, prezentatoarea reality show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu", a renuntat la tinutele elegante si la pantofii cu toc pentru o zi. Astazi, în emisiune se taie porcul si vedeta si-a adaptat tinuta pentru acest eveniment.



este o prezenta eleganta si mereu alenta la tinutele sale, însa, deoarece astazi este ignatul în casa "Mireasa pentru fiul meu", prezentatoarea a renuntat la rochie si tocuri în favoarea bocancilor si a hainelor groase.


Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Mireasa – Capriciile Iubirii. De ce s-a intors, de fapt, Ionela in emisiune. Concurenta a varsat multe lacrimi: „Aleg...” / VIDEO

20:00, 29.04.2024 - Ionel a dezvaluit din ce motiv a ales sa se intoarca in emisiune, dupa ce a vorbit cu mama ei. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi. Ce a marturisit tanara in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa, sezonul 9. Care este motivul pentru care Liviu s-a desparțit de Iulia in direct. Tanarul a spus totul, fara ezitare

12:25, 23.03.2024 - In gala Mireasa de vineri, 22 martie 2024, Liviu a decis sa se desparta de Iulia. La scurt timp de la alegerea luata, cei doi au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a vorbit despre ruptura care s-a produs intre ei.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor, emoționata cand și-a facut apariția in fața celor patru jurați! Ce schimbari a anunțat prezentatoarea TV: „Nu ne lasam...” / VIDEO

21:10, 18.03.2024 - Astazi, 18 martie 2024, a inceput prima ediție a noului sezon de la Chefi la cuțite! Irina Fodor a fost emoționata in momentul in care și-a facut apariția in fața celor patru jurați. Ce schimbari a anunțat celebra prezentatoare TV. 13 sa fie cu noroc, dar și cu mulți bucatari talentați!

Gina Pistol ii alege cu grija ținutele fetiței sale! Dovada clara ca prezentatoarea TV este atenta ca micuța sa fie mereu in pas cu moda / PAPARAZZI

23:35, 09.03.2024 - Gina Pistol este o mama model! Cunoscuta prezentatoare TV ii alege cu grija ținutele fetiței sale! Dovada clara ca vedeta este atenta ca micuța sa fie mereu in pas cu moda. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o in ipostaze de…

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?