Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Te înfierbânți INSTANT! Sexy eschimoasele stăteau DOAR în lenjerie intimă cu blăniță! Uite cum arată!

Publicat:

Piesele de lenjerie intima sunt ceva obișnuit în zilele noastre. Totuși, un exponat de muzeu a reușit sa atraga atenția tuturor.

Este vorba despre un chilot purtat de femeile eschimos din Groenlanda. Acestea foloseau pielea si blana de foca pentru a-și confecționa piese de lenjerie intima.

De cele mai multe ori, acestea erau decorate cu tot felul de elemente. Ceea ce este cu adevarat surprinzator este ca, atunci când vremea le permitea, eschimoasele purtau doar lenjeria intima .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atelier gratuit de meșteșuguri casnice, in incinta magazinului Star din Brașov

11:40, 28.03.2024 - Asociația Eurosilvania impreuna cu Star Brașov organizeaza in perioada 28-30 martie un atelier demonstrativ de meșteșuguri casnice care va avea loc in incinta Magazinului Star la parter. CRAFT SHOW este un eveniment organizat de Asociația EUROSILVANIA cu scopul de a promova meșteșugul țesutului, unul…

O intrebare veche persista și genereaza dezbateri aprinse: de ce Superman poarta lenjeria intima pe deasupra costumului?

08:06, 19.02.2024 - Superman, un simbol iconic in lumea eroilor fictivi, continua sa fascineze și sa starneasca curiozitatea chiar și fara a fi necesar sa fii un admirator al benzilor desenate sau filmelor de supereroi. In special, o intrebare veche de decenii persista și genereaza dezbateri aprinse: motivul pentru care…


Ce parere ai despre aceasta stire?