Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018. Câştigător-surpriză al ediţiei de sâmbătă, juriul a fost încântat de transformare

Publicat:

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018. Connect-R a interpretat melodia „" a divei americane.

Pentru aceasta transformare, artistul a stat șase ore la machiaj, a imbracat fusta scurta și a incalțat pantofi cu tocuri de 12 centimetri.

TE CUNOSC DE UNDEVA. EPISODUL 5.  Lacrimi provocare de un omagiu colosal pentru doi artiști mari ai Romaniei, transformari uluitoare, intre care și momente travesti de senzație, deși dificile, au facut parte din cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. 

TE CUNOSC DE UNDEVA 2018.  Cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

„Te cunosc de undeva!”, 20 aprilie. Jo și Liviu Teodorescu au caștigat cea de-a zecea gala

13:50, 21.04.2024 - Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala „Te cunosc de undeva!” a venit cu o mulțime de surprize pentru telespectatori. Jo și Liviu au caștigat gala din ediția difuzata pe 20 aprilie.Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie…

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT „Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”

15:05, 19.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva!  pe Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, interpretați de Connect-R si SHIF

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc,puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT

10:25, 19.04.2024 - ,,Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”, a fost reacția lui SHIFT, in momentul in care a aflat ca o va impersona pe nimeni alta decat pe Ileana Sararoiu, celebra solista de muzica populara romaneasca.

Connect-R fata ȋn fata cu...Connect-R sambata, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia sa vezi cea mai buna varianta a ta”

11:21, 11.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situatie inedita.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Connect-R și Shift, show de excepție! S-au transformat in The Prodigy și au interpretat piesa Firestarter / VIDEO

00:05, 17.03.2024 - Show de excepție in ediția din aceasta seara pe scena de la Te cunosc de undeva! Connect-R și Shift s-au transformat in The Prodigy și au interpretat piesa Firestarter. Cum au comentat jurații momentul lor.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Connect-R și Shift au caștigat gala. Cum au reacționat cand au aflat acest lucru

23:25, 16.03.2024 - Connect-R și Shift au dat lovitura in cadrul galei 5 Te cunosc de undeva! sezonul 20, transformandu-se in legendara trupa britanica The Prodigy și caștigand inimile juraților și ale colegilor lor de emisiune.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Connect-R și Shift, show pe piesa „Shape of you”. Cei doi s-au transformat in Ed Sheeran și Stormzy: „Se vede ca ați muncit...”/ VIDEO

22:30, 02.03.2024 - Și in aceasta seara transforming show-ul Te cunosc de undeva! a fost plin de surprize. Shift și Connect-R s-au transformat in Ed Sheeran și Stormzy și au interpretat piesa "Shape of you". Care au fost parerile juraților despre momentul lor.

Liviu Teodorescu și Jo, moment haios la „Te cunosc de undeva”: „De cand incepe piesa si pana cand se termina, el nu are un respiro”

13:10, 23.02.2024 - Liviu Teodorescu și Jo fac echipa in cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva”. In ediția difuzata maine, la Antena 1, ei vor prezenta un moment artistic de la Bollywood. Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit…


Ce parere ai despre aceasta stire?