Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taximetrist iesean, injunghiat in gat de o tanara clienta

Publicat:

Joi dimineata un taximetrist de 53 de ani a fost injunghiat in gat  de o clienta pe care a luat-o de la , informeaza bzi.ro.

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima in Saptamana Mare! O femeie si-a injunghiat fiul si, apoi, a sunat la 112 sa spuna ca acesta s-a sinucis

20:56, 01.05.2024 - Crima in Saptamana Mare! O femeie si-a injunghiat fiul si, apoi, a sunat la 112 sa spuna ca acesta s-a sinucisCrima intr-o localitate din Bihor, acolo unde o femeie de 58 de ani si-a injunghiat fiul, in varsta de 34 de ani, apoi a sunat la 112 sa spuna ca, de fapt, barbatul si-ar fi pus capat zilelor.S-a…

Cluj - Șoferul de autobuz s-a dat jos la taximetrist, dupa ce l-a forțat sa puna frana brusca. Calatorii, la un pas de a se prabuși - VIDEO

09:51, 30.04.2024 - Șoferul unui autobuz a fost la un pas de accident din cauza unui taximetrist care a oprit in strada pentru a lasa o clienta. Conducatorul mijlocului de transport a fost obligat sa puna frana brusca, iar calatorii au fost la un pas de a cadea pe jos. Incidentul s-a produs marți dimineața, in jurul…

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Taximetrist din Orșova, injunghiat in mana! Barbatul incercase sa opreasca o bataie

12:26, 22.03.2024 - Totul s-a intamplat in timpul zilei cand un trecator l-a scuipat pe barbatul care se afla pe scaunul din dreapta al taxiului. Clientul s-a dat jos din mașina și s-a luat la bataie cu agresorul. Șoferul de taxi ar fi incercat sa opreasca conflictul, moment in care a fost atacat cu un cuțit."M-am bagat…

Tanar cautat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat doi barbați pe strada, la Timișoara, prins de polițiști

16:30, 13.03.2024 - Un tanar in varsta de 21 de ani, suspectat de tentativa de omor, dupa ce in toamna anului trecut a atacat doi barbați pe strada, la Timișoara, a fost prins cateva luni mai tarziu de polițiști. Maine, 14 martie, el va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei masuri preventive.

Italian de 60 de ani, ucis de iubita romanca. Dupa ce l-a injunghiat, femeia s-a așezat langa el și a așteptat poliția

13:45, 06.03.2024 - O romanca stabilita in Italia și-a injunghiat mortal partenerul in varsta de 60 de ani, a sunat la serviciile de urgența, dupa care s-a așezat langa el și a așteptat sa vina poliția.

Un ieșean gelos a fost condamnat pentru ca i-a smuls soției mobilul din mana ca sa-i verifice mesajele

15:45, 27.02.2024 - Un barbat din județul Iași a fost condamnat la inchisoare cu suspendare dupa ce, ros de gelozie, i-a smuls telefonul mobil din mana soției sale, ca sa-i verifice mesajele. Barbatul de 41 de ani a fost acuzat de acces ilegal la un sistem informatic și talharie.


Ce parere ai despre aceasta stire?