Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl Robertei a sădit un măr în locul unde a murit fiica sa și a făcut declarații cutremurătoare: Aici a fost întinsă. Știu exact unde

Publicat:

Parinții Robertei, tanara lovita mortal la 2 Mai, au ajuns in urma cu puțin timp la locul accidentului. Se implinește o saptamana de la tragedia care a șocat o țara intreaga. Tatal a plantat acolo un copac in memoria fiicei care și-a pierdut viața la 20 de ani. Crede ca poliția este complice cu șoferul vinovat.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

Tragedie in Spania. O romanca a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj. Fiica ei ar fi fost martora și ar fi incercat sa o salveze

16:36, 20.05.2024 - Un caz șocant a avut loc in Spania, dupa ce o romanca a recurs la un gest extrem și s-a aruncat de la etaj. Inainte sa se arunce in gol, ar fi vorbit la telefon cu o persoana a carei identitate anchetatorii nu au stabilit-o inca. Martora la scenele de groaza a fost chiar fiica ei, care a incercat sa…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Acces Direct. Moarte suspecta. Mioara și-a pierdut soțul in urma cu doua luni. De ce nu crede ca barbatul a murit in somn / VIDEO

20:15, 28.02.2024 - Soțul Mioarei ar fi murit in condiții suspecte. A plecat la munca in strainatate, cu gandul sa asigure un trai mai bun familiei, dar ar fi fost gasit decedat in hainele de munca. Femeia crede ca, de fapt, s-ar fi intamplat ceva imediat dupa ce a ajuns in strainatate.

Tatal tinerei ucise de Vlad Pascu in accidentul din 2 Mai, declarații cutremuratoare. Ce a avut de spus barbatul: "Este o bataie de joc! Vlad Pascu este protejat, iar copiii nostri ..."

20:00, 28.02.2024 - Tatal Robertei, una dintre victimele ucise de Vlad Pascu in accidentul teribil din stațiunea 2 Mai, a facut noi declarații. Catalin Dragomir a vorbit despre batjocura la care sunt supuse familiile celor doi tineri uciși, care sunt obligate sa vada cum cel care le-a omorat copiii este favorizat in acest…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?