Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl a angajat stripteuze pentru aniversarea de 12 ani a fiului. Ce a urmat SCANDALIZEAZĂ lumea

Publicat:

Un filmulet aparut pe internet stârneste vii controverse, pentru ca scenele par desprinse dintr-un film pentru adulti, iar ele sunt, în realitate, de la aniversarea de 12 ani a unui baiat. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Un barbat, la capatul puterilor, din cauza fiului lacom. Gheorghe, nevoit sa iși puna averea la adapost de propriul copil?

17:21, 15.05.2024 - Ajuns la o varsta respectabila, Gheorghe susține ca nu mai are liniște din cauza fiului. Barbatul și-ar dori ca tatal lui sa vanda totul și s-ar fi ajuns inclusiv la amenințari. Gheorghe spune ca propriul copil este impotriva lui acum, dupa ce a vorbit, din nou, dupa mulți ani cu mama lui.

Ultimele zile din viața lui Iisus, pana la Rastignire

17:35, 04.05.2024 - O viața scurta, dar care a schimbat lumea. Fiului lui Dumnezeu a venit pe Pamant pentru ca, luand fire umana, sa ridice omul cazut. Calatorii, predici, minuni, controverse. Toate au facut parte din viața Celui care urma sa schimbe lumea pentru totdeauna. Evreii iși așteptau mantuirea, dar erau cuceriți…

Mireasa, sezon 9. Tatal lui Alexandru, intervenție telefonica in direct. Ce a spus domnul George despre marturisirile fiului

13:35, 18.04.2024 - Dupa ce Alexandru a marturisit ca a fost dependent de jocuri de noroc, tatal acestuia a intrat in direct. De asemenea, Cristina și Alexandru au discutat cu Elena, dupa ce fata a avut mai multe reclamații la adresa atitudinii cuplului fața de ea.

Intoarcerea „fiului risipitor“, George Balan, in „familia liberala”

16:50, 18.03.2024 - ■ decizia a fost luata de consilierul local urmare a apariției „Ordonanței traseismului”, prin care se da liber la trecerea la alta formațiune politica, fara pierderea funcției ■ in actualul mandate, George Balan a fost liderul de grup al consilierilor social-democrați ■ Intrarea in vigoare a ordonanței…

Știrile Antena Stars. Ani Crețu, probleme grave din cauza alergiei fiului. Baiatul s-a imbolnavit in urma unui vaccin: ”Nu avem niciun ajutor” / VIDEO

16:40, 26.02.2024 - Ani Creșu se confrunta cu mai multe probleme din cauza alergiei. Copilul a dezvoltat afecșiunea in urma unui vaccin facut in copilarie, iar acum, are parte de un regim special. Actrița a avut parte de mai multe situații neplacute la restaurante, unde nu putea comanda nimic din cauza ingredientelor existente.

Care sunt cauzele neștiute ale durerilor de cap. Toata lumea trebuie sa fie atenta la anumite semne

08:30, 26.02.2024 - Și tu ai avut macar de cateva ori dureri de cap, dar nu ai șiut de ce. Ei bine, noi iți vom spune mai jos care sunt cauzele neștiute ale durerilor de cap. Toata lumea trebuie sa fie atenta la anumite semne!

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Romica Țociu e pe cai mari! Ii merge bine pe plan profesional: „Cand sunt eu bine, e bine toata familia! Toata lumea se bucura!”

17:20, 20.02.2024 - Romica Țociu (62 de ani) traverseaza o perioada plina și benefica din punct de vedere profesional. Indragitul actor este implicat in proiecte frumoase care il țin foarte ocupat: „Te cunosc de undeva”, acolo unde face echipa buna cu Paula Chirila, filmeaza pentru serialul „Bravo, tata!”, tot de la Antena…


Ce parere ai despre aceasta stire?