Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tăriceanu, mesaj pentru Iohannis și Orban: "E de neînțeles lipsa de implicare privind inundațiile. Sunt români care au nevoie de ajutor, chiar dacă nu suferă de coronavirus"

Publicat:

critica "lipsa de implicare" a premierului Orban și a celorlalți membri ai Guvernului vizavi de coordonarea acțiunilor de prevenire a pagubelor generate de inundațiile care au afectat multe județe din Romania, in ultimele zile.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, mesaj la 30 de ani de AOR: Imbunatațirea vieții oamenilor, intre prioritațile Guvernului

19:30, 15.04.2024 - Dezvoltarea comunitaților și imbunatațirea vieții oamenilor sunt prioritațile Guvernului, a transmis, luni, premierul Marcel Ciolacu, in cadrul Galei de sarbatorire a 30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din Romania (AOR).

Ciolacu le transmite un mesaj primarilor de orașe: Premierul declara 'razboi' decalajelor intre regiunile țarii

19:25, 15.04.2024 - Dezvoltarea comunitaților și imbunatațirea vieții oamenilor sunt prioritațile Guvernului, a transmis, luni, premierul Marcel Ciolacu, in cadrul Galei de sarbatorire a 30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din Romania (AOR).

Iohannis, mesaj de Ziua Romilor: Romania poate fi un bun exemplu de societate deschisa si democratica

20:15, 08.04.2024 - Masa rotunda intitulata „Romi pentru Romania", un eveniment dedicat celebrarii Zilei Internationale a Romilor, Sursa articolului: Iohannis, mesaj de Ziua Romilor: Romania poate fi un bun exemplu de societate deschisa si democratica Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Sute de obiecte de arta celebre au fost furate din Romania in ultimele trei decenii. Autoritațile le-au pierdut urma

23:05, 13.03.2024 - Lipsa masurilor de securitate, a camerelor de luat vederi și a pazei au fost principalele motive pentru care in ultimele trei decenii au avut loc sute de furturi de obiecte patrimoniale din muzeele, universitațile sau bisericile din Romania.

Guvernul da liber la angajari pentru producția de armament

14:55, 16.02.2024 - Guvernul a decis, in sedinta de vineri, suplimentarea personalului de la fabrica din Cugir cu 88 de persoane, ca masura de eficientizare si de crestere a capacitatii acesteia, a anuntat ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu Oprea. El a precizat ca Uzina Mecanica Cugir nu mai are…

Romania acorda un ajutor financiar pentru administrațiile locale din Republica Moldova

09:50, 14.02.2024 - Romania acorda 10 milioane de euro pentru administrațiile locale și pentru dezvoltarea mediului rural din Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat premierul roman, Marcel Ciolacu, la sesiunea ordinara a Adunarii Generale a Asociației Comunelor din Romania, scrie IPN. „Sa știți ca, in ședința de guvern,…

Elena Udrea a gasit solutia pentru lipsa fortei de munca din Romania. Ce ar trebui detinutii din inchisori sa faca: „Ii pui sa isi indrepte greselile”

20:30, 13.02.2024 - Elena Udrea surprinde din nou. Direct din penitenciar, vedeta a facut o serie de propuneri interesante pentru autoritațile statului, care se plang ca nu au forța de munca. Ce ar trebui detinutii din inchisori sa faca, in opinia fostului ministru. Elena Udrea, mesaj pentru autoritați Elena Udrea, fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?