Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţara care va reduce taxele pentru angajaţi şi le va majora pe cele ale multinaţionalelor

Publicat:

va actiona in sensul reducerii taxelor pentru angajati si a majorarii celor ale companiilor multinationale, afirma cancelarul , citat de agentia de presa Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Problemele Airbus devin tot mai grave: Livrarile s-ar putea prabuși din cauza lipsei de angajați și componente

08:50, 01.06.2024 - Grupul aeronautic european Airbus se confrunta cu noi presiuni in majorarea productiei de avioane pentru pasageri, din cauza deficitului de angajati si de componente, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Se pregatește un nou tip de vaccin in Europa și SUA: Ce angajați vor fi obligați sa il faca. Țarile au inceput deja sa il comande

13:21, 27.05.2024 - SUA si tarile europene iau masuri pentru a achizitiona sau produce vaccinuri impotriva virusului gripei aviare H5N1 care ar putea fi utilizate la protejarea lucratorilor expusi riscului de infectie din sectoarele cresterii pasarilor si lactatelor, au declarat medici veterinari, tehnicieni de laborator…

Scholz intra butal peste Zelenski: Barbații ucraineni angajați in Germania NU sunt obligați sa plece pe front

08:36, 12.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a declarat sambata ca ucrainenii cu permis de sedere si loc de munca in Germania pot ramane in tara, chiar daca Ucraina incearca sa recruteze cetateni care locuiesc in strainatate pentru a servi in armata in razboiul impotriva Rusiei, relateaza Reuters.

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .

Rusia si China fac comert cu sarma de cupru, trecuta in acte ca deseuri, pentru a evita taxele si sanctiunile

10:40, 15.04.2024 - Grupul Russian Copper Company (RCC) si mai multe firme chineze au evitat taxele si sanctiunile occidentale prin comertul cu sarma noua de cupru, care in acte era trecuta drept deseuri, au declarat pentru Reuters mai multe surse din apropierea acestui dosar.

Rusia si China fac comert cu cupru deghizat ca deseuri pentru a evita taxele si sanctiunile

10:16, 15.04.2024 - Grupul Russian Copper Company si mai multe firme chineze au evitat taxele si sanctiunile occidentale prin comertul cu sarma noua de cupru, care in acte era trecuta drept deseuri, potrivit Reuters.

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?