Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânărul fotbalist Robert Anghel a murit la doar 22 de ani. A fost lovit de un copac care s-a prăbușit în parcul din Târgu Jiu!

Publicat:

Tanarul fotbalist a murit la doar 22 de ani. A fost lovit de un copac care s-a prabușit in parcul din !. era angajat al unei societați care se ocupa, printre altele, cu toaletarea copacilor. Un arbore s-a prabușit și l-a lovit mortal! Un jucator al echipei CS Brazi 2 – – a trecut in nefiinta la doar 22 de ani in urma unui tragic eveniment petrecut zilele trecute la , a anunțat ziarulprahova.ro! Acesta – angajat la o firma care se ocupa de taierea si toaletarea copacilor – a fost surprins de trunchiul unui arbore masiv, pe care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Scandalul de la Sf. Pantelimon explodeaza! Președintele ANPP spune ca luna trecuta au murit 46 de pacienți, in 5 zile

16:35, 13.04.2024 - Scandalul morților suspecte de la Spitalul de Urgența Sfantul Pantelimon, din Capitala, ia o turnura monstruoasa! Președintele ANPP spune acum ca luna trecuta au murit, in doar 5 zile, 46 de pacienți! Așadar, scandalul de la Spitalul de Urgența Sf. Pantelimon, din Capitala, se transforma intr-un adevarat…

Un obuz rusesc a lovit o casa dintr-un sat ucrainen. Trei oameni au murit

12:50, 07.04.2024 - Trei civili au fost uciși in urma unui atac al rușilor asupra regiunii Zaporojia, anunța autoritațile ucrainene. Atacul a avut loc duminica dimineața. Obuzul a lovit o casa dintr-un sat aflat aproape de linia frontului.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Sentința primita de un inspector beat la volan, care a lovit un cuplu pe trecerea de pietoni. Femeia a murit pe loc

20:05, 06.03.2024 - Inspectorul DSVSA Gorj care, in urma cu doi ani, a omorat o femeie pe trecerea de pietoni din zona centrala a municipiului Targu Jiu a fost condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Craiova, la 3 ani și 10 luni de inchisoare cu executare.

Un batran internat la azil a murit dupa ce și-a infipt o foarfeca in piept

09:25, 27.02.2024 - Un batran internat intr-un azil din municipiul Lupeni, judetul Hunedoara, a murit la spital, dupa ce s-a injunghiat cu o foarfeca in piept. ”La data de 24 februarie a.c., in jurul orei 08.10, Politia Municipiului Lupeni a fost sesizata de catre de o angajata a unui azil din localitate despre faptul…

Un fotbalist a murit ucis de un fulger, in timpul unui meci

13:55, 12.02.2024 - Un jucator și-a pierdut viața dupa ce a fost lovit de un fulger in timpul unui meci de fotbal disputat in Indonezia, la sfarșitul saptamanii trecute, conform informațiilor Agerpres.Fotbalistul Septain Raharja a fost lovit de fulger in timpul unui meci amical dintre echipele FC Bandung și FBI Subang,…


Ce parere ai despre aceasta stire?