Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânărul care a căzut miercuri de pe o schelă a decedat

Publicat:

Tanarul de 25 de ani care a cazut miercuri de pe o schela a decedat cu putin timp inainte de miezul noptii, la Spitalul de , a declarat joi, pentru AGERPRES, seful SMURD Bucuresti-Ilfov, dr. .



El a spus ca leziunile pe care tanarul le avea erau foarte grave.

Trei panouri de trecere aflate pe o schela amplasata pentru reabilitarea termica a unui bloc de pe strada Orsova, cartierul Militari, au cazut miercuri din cauza vantului puternic.

6, muncitorul de 25 de ani…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un TIR a cazut de pe un pod in Dunare. Trupul șoferului a fost gasit de scafandri dupa ore de cautari

08:36, 04.06.2024 - Un TIR a cazut in Dunare noaptea trecuta, dupa ce a rupt parapetul de protecție pe DN 6, in zona viaductului Bahna, intre Drobeta Turnu Severin și Orșova. Șoferul a fost cautat de scafandri mai multe ore, iar trupul sau a fost gasit marți dimineața.

Un barbat a murit dupa ce a cazut cu TIR-ul in Dunare. Camionul a explodat: "Am auzit o bubuitura..." / FOTO

08:20, 04.06.2024 - Azi noapte, un TIR a cazut in Dunare. Incidentul s-a petrecut pe DN6, in zona viaductului Bahna, intre Orșova și Drobeta Turnu Severin. Barbatul care se afla la volanul camionului a fost scos din apa fara suflare, anunța reprezentanții ISU Mehedinți.

Arhiepiscopul Calinic, internat. Ce-a patit de fapt

11:31, 03.06.2024 - Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, Calinic , se afla internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, el prezentand fractura de rotula, a declarat luni pentru Agerpres purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita. Potrivit acestuia, inaltul prelat urmeaza sa fie operat in aceste zile. „Este…

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critica a lui Dinamo: „Doar atat mai pot sa fac”

10:50, 24.04.2024 - Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, se afla internat in spital, avand probleme medicale. El a vorbit cu Gazeta Sporturilor despre situația lui, dar și despre c e se intampla la Dinamo, echipa invinsa in ultima etapa, 1-2 de FC Botoșani. Gloria dinamovista, care pe 2 august va implini 76 de ani, este de…

Adrian Mititelu Jr., internat de urgența la spitalul Floreasca. Tatal lui: „A luat cu una mai mult decat ar fi trebuit”

12:35, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Jr. este internat la Spitalul de Urgența Floreasca, din București. Conform tatalui lui, de vina ar fi o supradoza de pastile antidepresive, scrie Gazeta Sporturilor, care citeaza site-ul Iamsport.Adrian Jr., care are 26 de ani, a ajuns sambata noapte la spital, internat de urgența. Tatal…

TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa

14:25, 01.04.2024 - In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. The post TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa first appeared on Informatia Zilei .

Un copil de 2 ani a decedat dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in comuna Beliu

17:45, 20.03.2024 - Un baiețel de doar 2 ani a decedat astazi dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in satul Vasile Goldiș, comuna Beliu. La fața locului... The post Un copil de 2 ani a decedat dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in comuna Beliu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un barbat care lucra la anveloparea unei cladiri a cazut de pe schela. A fost transportat la spital inconstient

17:25, 20.03.2024 - Un barbat care lucra la anveloparea unei cladiri in localitatea argeseana Pietrosani a cazut de pe schela, miercuri dimineata, de la aproape trei metri inaltime, fiind transportat la spital in stare de inconstienta.


Ce parere ai despre aceasta stire?