Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânăr de 27 de ani, ucis de o viespe în vestul țării

Publicat:

Un tanar din Valcea, in varsta de 27 de ani, venit la socri, la Cornereva,  a fost ințepat de o viespe și a intrat in șoc anafilactic, fiind dus de urgența la Centrul de Permanența din Cornereva.   La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj al Ambulanței Caraș-Severin, fiind solicitat in același timp și sprijinul elicopterului SMURD de la Caransebeș. Din pacate, deși i-a fost administrata adrenalina, manevrele de resuscitare efectuate de medici nu au avut succes, tanarul decedand la Cornereva, conform caon.ro.

Citeste articolul mai departe pe timisoarastiri.ro…  

Sursa articol: timisoarastiri.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizari de inundații pentru centrul și sudul țarii: cod galben pentru rauri din județele Valcea, Dolj si Olt

04:46, 13.05.2024 - Hidrologii au emis o serie de avertizari de inundații pentru centrul și sudul țarii, informeaza Rador Radio Romania.Pana dimineața la ora 6:00 este activ un cod galben pentru rauri din județele Valcea, Dolj si Olt.

Tanar agresat, in stare critica, intr-un oraș din vestul țarii

10:40, 07.05.2024 - Tanar agresat, in stare critica, intr-un oraș din vestul țarii. Un tanar este in stare critica, dupa ce a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Agresorul a fost reținut.

Tanar din Republica Moldova, gasit spanzurat sub un pod din centrul Iașiului

15:55, 29.04.2024 - Un tanar in varsta de 28 de ani, din Republica Moldova, a fost gasit spanzurat sub un pod dintr-o zona extrem de tranzitata a orașului Iași. Cei care l-au descoperit au sunat de urgența la 112.

Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit intr-o vama din vestul țarii

15:30, 13.04.2024 - Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit intr-o vama din vestul țarii. Un tanar in varsta de 16 ani a vrut iasa fraudulos din țara, ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism, printre saci cu pufuleți. Adolescentul a fost ajutat de alți doi romani.

Cea mai batrana barza din Romania s-a reintors la cuibul sau din vestul țarii. Face naveta pana-n Africa și inapoi

19:35, 11.04.2024 - Cea mai batrana barza din Romania, care a fost inelata, se intoarce in fiecare an la cuibul sau din localitatea Tarcea, judetul Bihor. Aceasta a... The post Cea mai batrana barza din Romania s-a reintors la cuibul sau din vestul țarii. Face naveta pana-n Africa și inapoi appeared first on Special Arad…

Inca trei noduri rutiere vor fi construite pe A1 in vestul tarii. Au fost aprobate studiile de fezabilitate

14:25, 22.02.2024 - CNAIR a avizat studiile de fezabilitate pentru constructia a inca trei noduri rutiere de legatura cu Autostrada A1 in vestul tarii. Doua dintre ele sunt in Timis iar al treilea se afla pe teritoriul judetului Hunedoara. „Am avizat astazi in CTE – #CNAIR studiile de fezabilitate necesare construcției…

Un anticiclon va lovi Romania. Cat or scadea temperaturile in vestul țarii

21:40, 15.02.2024 - Un anticiclon care a provocat mari probleme in Europa va patrunde și in Romania, in acest weekend. Pe timpul nopții și diminețile vor fi geroase, dar... The post Un anticiclon va lovi Romania. Cat or scadea temperaturile in vestul țarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?