Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taiwanul susține că a tras rachete de semnalizare pentru a alunga drone chineze suspecte în apropierea insulelor Kinmen

Publicat:

Ministerul apararii din Taiwan a informat, joi, ca aeronave neidentificate, probabil drone, au zburat miercuri noaptea deasupra zonei insulelor sale Kinmen si ca a tras rachete de semnalizare pentru a le alunga, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 809. Rusii sustin ca au doborat 16 rachete și 31 de drone lansate de Kiev

09:45, 13.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a declarat luni ca sistemele sale de aparare aeriana au distrus 16 rachete și 31 de drone lansate de Ucraina asupra teritoriului rusesc in cursul nopții de duminica spre luni, inclusiv 12 rachete deasupra regiunii de frontiera lovite de Belgorod, scrie Reuters. Cinci case…

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

Rusia susține ca e in confruntare deschisa cu Occidentul și ca iși va crește numarul de rachete

17:51, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Rusia susține ca a doborat 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

16:35, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Oficialii…

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

FOTO – Rușii se dezlanțuie in Ucraina: atac masiv cu rachete balistice și drone / Au vizat infrastructura critica

08:55, 29.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite in regiunile Ivano-Frankivsk si Hmelnitki din Ucraina, precum si in orasul Dnipro, vineri dimineata, in timp ce rachete de croaziera rusesti au fost observat in spatiul aerian ucrainean, a relatat publicatia Suspilne, citata de Reuters, relateaza News.ro. Alerta…

Rusia a lansat peste 8.000 de rachete și 4.600 de drone de la inceputul razboiului. Anul acesta Moscova a schimbat tactica de atac

19:25, 25.03.2024 - Rusia a lansat peste 8.000 de rachete și 4.600 de drone de la inceputul razboiului. Forțele armate ale Ucrainei au doborat peste 2.000 de rachete de croaziera și rachete balistice rusești de la inceputul invaziei la scara larga, a informat Ministerul ucrainean al Apararii pe 25 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?