Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taiwanezii, pe cale sa-si aleaga prima femeie presedinte

Publicat:

Taiwanezii votau sambata intr-un scrutin in urma caruia ar urma sa fie aleasa prima presedinta a acestei insule, relateaza DPA, citata de Mediafax.

-wen, in varsta de 59 de ani, conduce detasat in intentiile de vot potrivit tuturor sondajelor, in principal din cauza nemultumirii fata de cele doua mandate ale presedintelui in exercitiu -jeou.  

Tsai, presedinta (DPP) il infrunta pe , candidatul din partea (KMT) al lui Ma.  

Principalele teme ale campaniei au fost sistemul de pensii aproape…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping afirma ca nimeni nu poate opri „reuniunea de familie” cu Taiwanul și „tendința istorica de reunificare a țarii”

16:45, 10.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping i-a spus miercuri, 10 aprilie, fostului președinte taiwanez Ma Ying-jeou ca interferențele externe nu pot opri "reuniunea de familie" dintre cele doua țari desparțite de Stramtoarea Taiwan și ca nu exista probleme care sa nu poata fi discutate, informeaza Reuters.Incepand…

„O calatorie a pacii”. Xi Jinping s-a intalnit cu fostul președinte taiwanez la Beijing

13:45, 10.04.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, l-a primit miercuri la Beijing pe fostul presedinte taiwanez Ma Ying-jeou, sustinator al unui dialog cu China, a transmis televiziunea de stat chineza, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Putin propune o femeie pentru postul de presedinta a Curtii Supreme. Cine este Irina Podnosova

19:55, 09.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a propus-o, marti, pe jurista Irina Podnosova pentru postul de presedinta a Curtii Supreme, dupa decesul lui Viaceslav Lebedev, care a condus aceasta instanta incepand din anul 1991, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres. 

Momentul in care podeaua unui magazin din China se surpa. O femeie a cazut in gaura cu tot cu rafturile din jur

23:30, 31.03.2024 - O femeie din China aflata la cumparaturi a ajuns la spital, dupa ce podeaua magazinului s-a surpat pur și simplu sub picioarele ei. Incidentul s-a petrecut intr-un centru comercial din estul țarii, in timp ce la etajul inferior se faceau lucrari de consolidare.

Au scazut prețurile petrolului. Care e cauza

14:20, 21.02.2024 - Prețurile petrolului au scazut. S-a intamplata cest lucru din cauza ingrijorarilor legate de cererea globala, care au anulat prima de risc data de conflictul Israel-Hamas, transmite Reuters . Contractele futures pentru petrolulBrent au scazut cu 90 de centi sau cu 1,1%, pana la 82,70 dolari pe baril.…

Ghița Ciobanu spera la un ajutor pentru lana de 2 euro pe cap de oaie

06:20, 21.02.2024 - Crescatorii de ovine tot mai spera sa primeasca subvenția pentru lana, promisa aproape in fiecare an de oficialii de la Agricultura, dar care tot intarzie. Anul acesta, sunt speranțe mari sa fie acordata și inca la o valoare insemnata: 2 euro pe cap de oaie. Atat i-au cerut subvenție pentru lana oierii…

VIDEO - O femeie a deschis focul in unul din principalele temple religioase ale SUA

06:50, 12.02.2024 - Doua persoane, dintre care un baietel de cinci ani, au fost ranite de o femeie care a deschis focul, inainte de a fi impuscata, in uriasa biserica a celebrului pastor si teleevanghelist Joel Osteen, in Texas, unul dintre cele mai mari temple religioase ale Statelor Unite, a anuntat duminica politia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?