Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taifunul Wipha s-a abătut cu putere asupra regiunii japoneze Kanto: Cel puţin 17 oameni au murit (VIDEO)

Publicat:

s-a abatut cu putere asupra regiunii japoneze Kanto, unde se afla capitala tarii. Cel putin 17 oameni au murit, iar alti 50 sunt dati disparuti in urma stihiei.

Mai bine de 20 de mii de localnici au fost evacuati din calea taifunului care a facut ravagii in Japonia. In acelasi timp, peste 500 de curse aeriene interne si internationale de pe aeroportul din Tokyo au fost anulate, traficul feroviar a fost suspendat, iar scolile au fost inchise.

"Este infricosator, vantul bate in rafale puternice. Au fost tornade si alunecari de teren. Dezastrele naturale sunt…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe Dunare: Doi oameni au murit și cinci sunt disparuți

14:20, 19.05.2024 - Doi oameni au murit și cinci sunt disparuți in urma unui accident produs pe Dunare, in apropiere de Budapesta. Se pare ca in accident au fost implicate o barca cu motor și o nava de croaziera. Autoritațile au declanșat o operațiune de cautare.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

A murit Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei. Uriașul de peste 2 metri și 233 kg avea 54 de ani

13:35, 11.04.2024 - Legendarul Akebono Taro, primul „yokozuna” (cel mai inalt titlu din sumo) din istorie, nascut in afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani, in Tokyo, au anuntat Fortele armate ale Statelor Unite din Japonia.

Cutremur puternic in largul coastei Fukushima  

15:45, 04.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 6,0 grade s-a produs in largul coastei prefecturii Fukushima din Japonia, a anunțat agenția meteorologica de stat a țarii. Epicentrul a fost localizat la o adincime de 40 de kilometri. O amenințare cu tsunami nu a fost anunțata, relateaza ria.ru. Seismul au fost resimțit…

Un alt cutremur puternic in Japonia

10:20, 04.04.2024 - Joi, arhipelagul japonez a fost zguduit de un cutremur puternic cu o magnitudine de 6,1, conform informațiilor furnizate de US Geological Survey. Evenimentul seismic a avut loc in estul Japoniei, in apropierea regiunii Fukushima, insa nu s-au semnalat pagube semnificative sau pierderi de vieți omenești.…

Trei oameni au murit dupa ce au fost smulși de furtuna din apartamentele lor din blocuri turn, in China

15:55, 02.04.2024 - Trei persoane au murit duminica in provincia Jiangxi din China, dupa ce au fost smulse din apartamentele lor amplasate la mare inalțime de vanturile puternice, potrivit presei locale citate de Business Insider.

Bubuie ancheta in cazul suplimentelor alimentare mortale: mai mulți oameni au murit, dupa ce le-au consumat

07:20, 01.04.2024 - Autoritatile sanitare japoneze au inspectat duminica o a doua unitate de productie a Kobayashi Pharmaceutical, in vestul Japoniei, dupa ce compania a raportat cinci decese posibil legate de suplimente alimentare, a spus un oficial citat de Reuters, informeaza News.ro. Inspectia din prefectura Wakayama…

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.


Ce parere ai despre aceasta stire?