Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Szabó Ödön, deputat UDMR: „Austria, prin această decizie ipocrită, arată că regulile și valorile comune pot fi călcate în picioare”

Publicat:

Deputatul UDMR de Bihor susține ca autoritațile trebuie sa vina cu un „calendar nou, clar, de accedere in Schengen, care sa nu poata fi virusat de alte teme“ și subliniaza necesitatea menținerii solidaritații europene.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firea, despre avantajele adoptarii pactului pe migrație in PE. ”Austria nu mai are motive sa se opuna aderarii noastre la Schengen”

12:41, 16.04.2024 - Gabriela Firea, aflata pe lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, a vorbit despre avantajele adoptarii pactului pe migrație in Parlamentul European. Gabriela Firea a vorbit despre avantajele adoptarii pactului pe migrație in PE Președintele PSD București, Gabriela Firea, a postat recent un…

AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci.

13:10, 06.04.2024 - Austria servește drept un important centru pentru activitațile de spionaj rusesc in Europa. The post AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci. first appeared on Informatia Zilei .

Deputatul AUR de Suceava Doru Acatrinei solicita demisia premierului Ciolacu pentru „eșecul ...

15:35, 03.04.2024 - Deputatul AUR de Suceava Doru Acatrinei i-a solicitat premierului Romaniei, Marcel Ciolacu, sa-și dea demisia din aceasta funcție pentru eșecul aderarii in totalitate a Romaniei la spațiul Schengen. „Ați vandut interesul Romaniei de a fi deplin in Schengen, acceptand, la schimb pentru ...

Austria refuza in continuare aderarea completa a Romaniei la Schengen

08:55, 03.04.2024 - Austria refuza, din nou, aderarea completa a Romaniei la Schengen. Ministrul de Interne de la Viena, Gerhard Karner, a declarat, astazi, intr-o conferința de presa, susținuta in comun cu omologul sau roman, Catalin Predoiu, ca de vina nu sint Austria și Bulgaria, dar faptul ca insuși sistemul Schengen…

Deputatul european Siegfried Mureșan, despre intrare Romaniei in spațiu Schengen

11:05, 31.03.2024 - Deputatul european, Siegfried Mureșan a publicat pe Facebook un mesaj, dupa aderarea Romaniei la spațiu Schengen. "Un moment istoric de care se vor bucura 13 milioane de pasageri: Romania a intrat astazi in spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime.Ma bucur sa calatoresc chiar astazi…

Rareș Bogdan, despre negocierile pentru aderarea deplina a Romaniei la Schengen: „Sunt absolut convins ca Nehammer va ceda”

23:10, 07.03.2024 - „Noi nu am facut un summit la București pentru Karl Nehammer și pentru a rezolva o chestiune care e negociata. Dupa cum știți, Ministerul Afacerilor Interne, condus de Catalin Predoiu, și Ministerul Afacerilor Externe, condus de Luminița Odobescu, impreuna cu Administrația Prezidențiala și Guvenrul…

Iohannis l-a primit la Cotroceni pe principalul opozant al aderarii Romaniei la Schengen. Karl Nehammer: „Miza e uriasa”

13:36, 07.03.2024 - Tensiunile dintre Austria și Romania au ajuns la cote inalte, mai ales dupa votul impotriva aderarii statului roman la spațiul Schengen. Dar, sperand ca va reuși sa-l induplece, Klaus Iohannis a ales calea diplomativa, astfel ca astazi l-a primit la Cotroceni pe principalul opozant al aderarii Romaniei…

Nicolae Ciuca, la Congresul PPE, despre aderarea la spațiul Schengen: ”Daca doar Austria se opune, inseamna ca este o problema domestica”

16:36, 06.03.2024 - Nicolae Ciuca, președintele PNL și al Senatului, a participat, astazi, la Congresul PPE de la Bucuresti, ocazie cu care a declarat ca Romania are susținere din partea intregii familii popular europene in ceea ce privește aderarea la spațiul Schengen.


Ce parere ai despre aceasta stire?