Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Szabo către Avrigeanu: „Fii bărbat, spune care ţi-s calculele!”

Publicat:

„Toata lumea intelege ca 18 e mai mult ca 17 așa ca si acum, ca de altfel si pana acum, s-au facut calcule pentru tradare. E o varianta in politica dar atunci nu iti vine bine haina de moralist”. Se refera, astfel, la scandalul creat in jurul retragerii sprijinului politic pentru pesedista , banuita de partid ca ar fi negociat cu PNL refacerea majoritatii in CJ.

Spre deosebire de alti actori din aceasta lupta, udemeristul nu exclude varianta alegerilor anticipate: „eu nu ma tem de alegerile anticipate, nu sunt o solutie buna dar daca n-ai alta, ti-o asumi”.

Salarii…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sinucidere șocanta la Timișoara. Un barbat s-a aruncat de la etaj, pe Bd. Take Ionescu

11:36, 29.04.2024 - Gest șocant al unui barbat in varsta de 73 de ani, care luni dimineața a ales sa iși puna capat zilelor, sarind de la etaj. Polițiștii fac acum cercetari pentru a vedea care au fost circumstanțele in care acesta s-a sinucis.

Barbat din Timișoara, arestat preventiv dupa ce a facut scandal la domiciliul fostei partenere, deși avea ordin de protecție

17:50, 28.04.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv duminica, 28 aprilie, de polițiștii din Timișoara pentru ca a incalcat ordinul de protecție cerut de fosta concubina a sa. Documentul fusese emis pe 8 aprilie și era valabil pentru șase luni.

Varianta retragerii lui Cirstoiu, pe masa coaliției | Piedone: "Indiferent de calculele lor politice, eu nu o sa renunț"

16:45, 15.04.2024 - Cristian Popescu Piedone a vorbit la Antena 3 CNN despre cum vede el posibilitatea ca in acest moment Catalin Cirstoiu sa fie retras din cursa pentru Primaria Capitalei, iar atenția PSD și PNL sa se reverse asupra sa.

Bihor: Barbat retinut sub acuzatia ca a facut interventii chirurgicale neautorizate asupra unor pui de caine

14:40, 19.03.2024 - Un barbat din Santandrei, judetul Bihor, a ajuns in arestul Politiei dupa ce a taiat urechile si cozile a trei pui de caine de rasa, pentru a le modifica aspectul, interventiile fiind facute la solicitarea proprietarului animalelor. O perchezitie facuta de politisti la domiciliul suspectului a scos…

Un barbat care a atacat doua persoane in strada la Timișoara a fost prins dupa cinci luni

10:55, 15.03.2024 - Un barbat care a atacat doua persoane in strada la Timișoara a fost prins dupa cinci luni. Viața uneia a fost pusa in pericol. Suspectul a fost arestat la cinci luni dupa fapte. Parchetul de pe langa Tribunalul Timiș informeaza ca, pe 27 octombrie 2023, seara, un barbat...

Un barbat a murit la volan, in timp ce conducea pe autostrada A1

11:55, 12.03.2024 - Incident tragic pe autostrada A1, in zona localitații timișene Recaș. Unui barbat care conducea o duba i s-a facut rau la volan și a murit „Un barbat, in varsta de 54 de ani, a condus o autoutilitara pe A1 dinspre Timișoara inspre Lugoj, iar in dreptul localitații Recaș, se pare ca pe fondul unor afecțiuni…

VIDEO. Un barbat din Timișoara, care profita de naivitatea batranilor, arestat pentru inșelaciune

13:15, 27.02.2024 - Un barbat in varsta de 38 de ani s-a gandit sa caștige bani inșeland oameni in varsta. Astfel, el oprea pe strada pensionari carora se oferea sa le cumpere medicamente și alimente, apoi disparea cu banii. Acesta a fost prins și a ajuns in arestul Poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?