Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Svitolina: Glezna Mihaelei Buzărnescu se umfla din ce în ce mai mult, la fiecare secundă

Publicat:

, jurnalist specializat pe tenis, a scris pe retelele de socializare ca a suferit o entorsa la glezna dreapta in meciul cu , din turul al doilea al turneului . " se vorbeste ca Buzarnescu a suferit o entorsa la glezna. Ma bucur ca nu e ceva mai serios dupa cat de dur a fost acest moment", a precizat el. Jucatoarea ucraineana acuza faptul ca s-a intervenit cu int&a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clara Burel a eliminat-o pe Elina Svitolina de la Strasbourg (WTA)

10:26, 23.05.2024 - Jucatoarea franceza de tenis Clara Burel (43 WTA) a invins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, numarul 17 mondial, cu 7-6 (7/1), 4-6, 6-1, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA 500 de la Strasbourg, dotat cu premii totale de 802.237 de euro, potrivit Agerpres.

Biden l-a convins pe Netanyahu sa nu atace Iranul. Duminica dimineața, planul Israelului era gata de pus in acțiune (NYT)

16:40, 14.04.2024 - Israelul a anulat un contraatac impotriva Iranului, pe care il planuise duminica dimineața, dupa ce președintele american Joe Biden l-a convins pe premierul israelian Benjamin Netanyahu sa renunțe, in urma unei convorbiri telefonice, scrie presa israeliana, preluand New York Times.

Tenismena Storm Hunter, grav accidentata: sportiva a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile

12:56, 12.04.2024 - Jucatoarea de dublu Storm Hunter, numarul trei mondial, a suferit joi o ruptura a tendonului lui Ahile la antrenament. Ea nu va putea participa la campania Australiei in Cupa Billie Jean King. Mai mult, Hunter a pus capat și viselor sale de a obține o med

Adela Struna, in sferturi la CN de seniori

17:15, 25.03.2024 - BUCURESTI. Jucatoarea de tenis de masa Adela Struna a obținut un rezultat bun la „Naționalele” de seniori, avansand pana in sferturi pe tabloul de simplu, unde a cedat cu 0-3 in fața Adinei Diaconu.

Emma Raducanu s-a retras de la turneul Miami Open (WTA) din cauza unei accidentari

13:51, 19.03.2024 - Jucatoarea britanica de tenis Emma Raducanu s-a retras de la turneul Miami Open (WTA 1.000) inaintea meciului sau din primul tur, din cauza unei accidentari la spate, informeaza presa de specialitate, citata de Reuters, potrivit Agerpres. Fosta campioana de la US Open a ratat cea mai mare parte a…

Simona Halep despre laboratorul din Romania. ”A fost cel mai mare șoc din viața mea”

05:25, 08.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi seara, la postul Antena 3, ca in timpul procesului de doping de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suferit socul vietii sale, afland ca proba de sange care i-a fost prelevata la Bucuresti a fost pastrata fara sa se respecta regulile si…

Sondaj alarmant: Daca americanii ar vota acum, Trump ar caștiga alegerile

14:40, 03.03.2024 - Un recent sondaj evidențiaza o tendința ingrijoratoare pentru Joe Biden, cu doar opt luni inainte de alegerile prezidențiale din SUA. Astfel, daca alegatorii americani ar vota astazi pentru a-si alege presedintele, doar 43% ar vota pentru Biden, fata de 48% pentru Trump, potrivit sondajului realizat…

Jucatoarea care a vorbit despre substanțele folosite la Academia Mouratoglou: „Imi prezint scuzele lui Patrick”

15:05, 28.02.2024 - Sara Maria Popa a acuzat practicile intalnite la Academia Mouratoglou, iar jucatoarea de pe locul 449 WTA a postat un mesaj pe Instagram, miercuri, dupa ce declarațiile ei au ajuns in presa internaționala.


Ce parere ai despre aceasta stire?