Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suspect de crima in arest

Publicat:

Barbatul retinut de politisti pentru crima din , unde o tacirc;nara a fost gasita moarta icirc;n apartamentul ei, si-a recunoscut fapta. Tacirc;narul de 26 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, pentru ca a icirc;njunghiat-o pe fata. Vecinii povestesc ca tacirc;narul locuieste destul de aproape de apartamentul victimei, care, potrivit anchetatorilor, icirc;nchiriase locuinta pentru videochat. Pe lacirc;nga omor calificat, tacirc;narul este acuzat si de furt, pentru ca din locuinta victimei au disparut mai multe telefoane, dar si alte bunuri.

Citeste articolul mai departe pe primatv.ro…  

Sursa articol: primatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun vecinii de criminalul din București, care a ucis-o pe administratora blocului in care locuia. Oamenii sunt ingroziți: ”De asta ramanem socati”

21:55, 29.03.2024 - Crima din București a ingrozit o țara intreaga. Un barbat a ucis-o pe administratora blpcului in care locuia, iar motivul a fost halucinant! Atat criminalul, cat și administratora locuiau de foarte mulți ani acolo, astfel ca amandoi erau cunoscuți de vecini. Iata ce spun aceștia despre criminal!

Motivul pentru care Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Imagini cu locuința pe care a scos-o la vanzare cu 398.000 de euro

15:40, 05.03.2024 - Bianca Dragușanu a dezvaluit motivul pentru care iși vinde apartamentul din Dubai. Proprietatea, care are 65 de metri patrați, a fost scoasa la vanzare de fosta prezentatoare de televiziune cu suma de 398.000 de euro. In urma cu cateva zile s-a aflat ca Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai.…

Crima infioratoare, din gelozie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener și a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:00, 01.03.2024 - Crima ingrozitoare din gelozie, in Marea Britanie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini sa le vada cadavrele. Acesta a primit inchisoare pe viața.

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.

VIDEO Cazul cocktail-urilor Molotov descoperite la Alba Iulia: La un an distanța nici un suspect. Polițiștii inca fac cercetari

11:40, 08.02.2024 - VIDEO Cazul cocktail-urilor Molotov descoperite la Alba Iulia: La un an distanța nici un suspect. Polițiștii inca fac cercetari In data de 8 februarie 2024 se implinește un an de cand in Cetatea Alba Carolina au fost descoperite patru cocktailuri Molotov. Cele patru sticle incendiare au fost descoperite…

Dubla crima in Brașov! Un tanar si-a omorat parintii. Ce spun vecinii despre tragedie / FOTO

14:20, 07.02.2024 - Dubla crima in Brașov! Un tanar și-a omorat parinții, iar cand și-a dat seama de ceea ce a facut a sunat de urgența la 112 și s-a autodenunțat. Iata ce spun vecinii despre cumplita tragedie!


Ce parere ai despre aceasta stire?