Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURSE Ţările din UE care nu acceptă imigranţi VOR PLĂTI, iar România e VIZATĂ: Franța și Germania vor să impună o OBLIGAȚIE FINANCIARĂ

Publicat:

Tarile membre ale care vor refuza acceptarea imigrantilor extracomunitari ar putea fi obligate sa achite contributii de solidaritate, confirm unui proiect elaborat de Franta si Germania, afirma surse citate de agentia Reuters.

Conform unui proiect de document circulat la o reuniune a ministrilor de Interne din tarile UE si obtinut de agentia Reuters, planul prevede in continuare obligativitatea tarilor europene de a accepta solicitanti de azil, dar pot fi facute exceptii pentru tarile care contribuie cu "masuri alternative de solidaritate", scrie mediafax.ro.

Citește…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caransebeșul, inclus in cea mai mare operațiune de desant aerian din Europa

12:10, 01.05.2024 - CARANSEBEȘ – Incepe ceea ce Jurnal CS și CAON v-au anunțat in premiera inca de la jumatatea lunii februarie! Este vorba de Exercițiul multinațional SWIFT RESPONSE 24, care include și Aeroportul „Banat“ Caransebeș, acolo unde, de zile bune deja, pregatirile sunt in toi! Potrivit Ministerului Apararii…

Comandantul Eurocorps, demis din functie si rechemat in Polonia din cauza unei anchete de contraspionaj

23:10, 27.03.2024 - Ministerul polonez al Apararii a anunțat miercuri ca l-a rechemat din post si l-a demis din functie pe generalul-locotenent Jaroslaw Gromadzinski, comandantul Eurocorps, in urma unei anchete a contraspionajului militar, relateaza AFP, potrivit news.ro.Serviciile de informatii au „deschis o ancheta de…

Țarile UE, divizate: O tabara, din care face parte și Romania, vrea politici mai puternice pro-nucleare, iar cealalta cere mai multa energie regenerabila

12:40, 05.03.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt imparțite in doua tabere relativ egale in ceea ce privește promovarea energiei nucleare. Luni, in cadrul Consiliului miniștrilor energiei, țarile UE s-au aratat extrem de divizate pe acest subiect, tabara pro-energie nucleara, din care face parte și Romania,…

Reuters: Statele UE sunt imparțite in ceea ce privește folosirea energiei nucleare. Romania și alte 11 țari susțin tehnologia

19:05, 04.03.2024 - Statele membre UE au aratat luni cat sunt de divizate in politica din domeniul energiei nucleare, o parte, condusa de Franta, promovand tehnologia, iar o alta, condusa de Austria si Germania, facand in schimb presiuni pentru prioritizarea surselor de energie regenerabila, transmite Reuters, preluat…

Daniel Buda (PNL): Extremismul pune in pericol Europa

12:45, 03.03.2024 - "Acest eveniment este foarte important nu doar pentru Partidul National Liberal din Romania, este important pentru Romania. Vor fi peste 13 șefi de stat si de guvern prezenți in Romania, vor fi, de asemenea, președinta Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European,…

State UE, printre care și Romania, vizate de un atac masiv al serviciilor secrete din Rusia. Ce metode a folosit FSB

17:30, 24.02.2024 - n cuplu de cetateni moldoveni a fost a fost arestat, iar presupusul comanditar, un om de afaceri moldovean prorus, a fost identificat.Franta a condamnat in noiembrie un ”amestec digital rus” si a denuntat reolul unei retele rusesti in ”amplificarea artificiala si difuzarea pe retele de socializare a…

Agricultorii italieni protesteaza in centrul Romei

18:51, 15.02.2024 - Un grup de agricultori italieni s-au adunat joi in piata Campidoglio din Roma, cerandu-i premierului Giorgia Meloni sa ii sprijine mai mult si sa blocheze politicile Uniunii Europene pe care le considera nocive pentru domeniul lor de activitate, relateaza Reuters. In decorul arhitectonic proiectat…

Protest al fermierilor și in Spania. Au blocat drumurile in mai multe regiuni

16:31, 06.02.2024 - Fermierii spanioli solicita aceleași lucruri pe care le cer și cei din Franța, Germania, Polonia, Belgia, Olanda și anume, mai multa flexibilitate din partea Uniunii Europene, controale mai stricte asupra produselor importate din afara UE și mai mult ajutor din partea propriilor guverne. Citește și Bancnote…


Ce parere ai despre aceasta stire?