Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURSE Puciștii din PSD vor să schimbe sigla și numele partidului: Cum s-a împărțit conducerea

Publicat:

se pare ca a obținut majoritatea in PSD iar de pe aceste poziții vrea sa preia funcția de președinte interimar, informeaza Digi 24. Primul pas ar fi fost facut, dupa ce ar fi convins-o pe sa-și dea demisia maine, la Comitetul Executiv Național, convocat dupa discuția purtata acasa la actualul lider al partidului. Pentru a o convinge sa demisioneze, Ciolacu i-ar fi oferit , un loc eligibil la alegerile parlamentare și președinția organizațiilor din Teleorman și a celei de Femei.

Citește și: PNL anunța ca a dat o imensa lovitura in Capitala!…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Firea il liniștește pe Marcel Ciolacu: NU vrea sa ii ia locul la șefia partidului

18:26, 01.05.2024 - „Nu imi doresc sa am o trambulina politica, sunt mai mult decat onorata prin pozițiile politice pe care le am: primvicepreședinte al PSD și președinte al organizației București, categoric nu imi doresc nici daca m-ar ruga domnul Ciolacu personal vreodata sa iau aceasta poziție de președinte PSD, nu…

Tomac pune cruce alianței PSD-PNL dupa eliminarea lui Cirstoiu: 'A inceput marea prabușire a partidului unic!'

09:51, 23.04.2024 - Tomac pune cruce alianței PSD-PNL dupa eliminarea lui Cirstoiu: 'A inceput marea prabușire a partidului unic!'Eugen Tomac, liderul PMP, susține ca a inceput prabușirea alianței PSD-PNL, totul dupa retragerea medicului Catalin Cirstoiu din cursa pentru alegerile locale din Capitala.

Robert Negoița revine in PSD și va candida sub sigla partidului (Surse)

10:35, 12.04.2024 - Primarul Sectorului 3, Robert Negoița, a revenit in PSD și va candida sub sigla alianței PSD-PNL la alegerile locale. Negoița fusese suspendat din PSD in 2019, iar ulterior a avut un adevarat razboi cu liderii partidului.

Calculele Coaliției provoaca scandal in PNL Timiș. Nica, inlocuit de Blaga la conducerea filialei SURSE

18:30, 26.03.2024 - Decizia Coaliției PNL-PSD de a susține un candidat social-democrat in fruntea Consiliului Județean Timiș, condus pana acum de liberalul Alin Nica, a starnit un scandal de proporții in filiala PNL, care s-a finalizat cu inlaturarea opozantului de la șefia filialei.

Lista PNL pentru europarlamentare, votata de conducerea partidului. Cine prinde locuri „eligibile” SURSE

16:00, 21.03.2024 - Conducerea PNL a votat primele zece nume de politicieni liberali care se vor regasi pe lista comuna cu PSD, primul fiind Rareș Bogdan, iar pe poziția a zecea fiind Mara Mareș, susțin surse liberale.

Vasile Dincu afirma ca omul de afaceri Dan Sucu a fost intrebat ”de zeci de ori” daca doreste sa candideze din partea aliantei PSD-PNL pentru Primaria Bucuresti, dar a refuzat

22:55, 14.03.2024 - Intrebat joi seara, la Digi 24, daca omul de afaceri Dan Sucu ar putea fi candidatul comun al PSD si PNL pentru Primaria Capitalei, Vasile Dancu a raspuns: ”Nu, in niciun caz. Domnul Sucu a spus si public si nu isi doreste asta. A fost intrebat de zeci de ori si cu siguranta nu este”. El a spus ca posibilii…


Ce parere ai despre aceasta stire?