Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURSE - Amenințări în PSD la Clubul Diplomaților. Dăncilă a primit porecla 'Dragnea cu fustă'

Publicat:

O parte din liderii PSD s-au intalnit, marți seara, la Clubul Diplomaților din București, unde au discutat informal despre Congres, guvernare și prezidențiale.

a amenințat partidul ca demisioneaza de la șefia Guvernului daca nu caștiga funcția de președinte PSD la Congresul de sambata.

„A amenințat aseara ca daca pierde partidul iși da demisia din funcția de premier”, au relatat surse din PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„'Dragnea cu fusta', așa i se zice acum”, au mai relatat surse din partid despre Dancila.

La șefia PSD și-au mai depus candidatura,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou scandal agita apele la Bruxelles. Ursula von der Leyen va da explicatii dupa o numire controversata, intr-un post platit cu 18.000 de euro pe luna

19:35, 04.04.2024 - Impartialitatea unei numiri validate de Ursula von der Leyen intr-un post de rang inalt in cadrul Comisiei Europene a fost pusa la indoiala de mai mulți comisari europeni si eurodeputati, inclusiv de Josep Borrell, așa ca șefa Executivului comunitar va trebui sa dea explicatii pe acest subiect intr-o…

Europarlamentar din partidul cancelarului austriac Karl Nehammer: "Sunt in favoarea accesului Romaniei la Schengen"

13:46, 08.03.2024 - Un europarlamentar din partidul lui Karl Nehammer s-a declarat pentru aderarea Romaniei la Schengen, dupa ce cancelarul Austriei a declarat, din nou, la Congresul PPE de la Bucuresti, ca isi mentine pozitia privind extinderea granitelor Schengen.

Congresul PPE de la București | Ursula von der Leyen, desemnata candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la șefia CE

16:10, 07.03.2024 - Actuala presedinta a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost desemnata joi, la Congresul PPE de la Bucuresti, candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia executivului comunitar.

„Sistemul e stricat”. Karl Nehammer vine la București sa anunțe ca nu vrea Romania in Schengen

13:25, 06.03.2024 - Partidul cancelarului austriac Karl Nehammer, OVP, care participa la Congresul PPE de la București, nu va fi de acord cu manifestul PPE, deoarece conține și „linii roșii”, cum ar fi energia nucleara sau extinderea Schengen, relateaza publicația austriaca Kurier. „Avem poziții clare și o atitudine clara…

Partidul lui Nehammer nu e de acord cu manifestul PPE care urmeaza sa fie aprobat la București. OVP se opune extinderii Schengen

12:25, 06.03.2024 - Partidul cancelarului austriac Karl Nehammer, OVP, care participa la Congresul PPE de la București, nu va fi de acord cu manifestul PPE, deoarece conține și „linii roșii”, cum ar fi energia nucleara sau extinderea Schengen, relateaza publicația austriaca Kurier.

Inscrierea Ursulei von der Leyen pentru candidatura privind șefia CE, acceptata

18:31, 05.03.2024 - Adunarea Politica a Partidului Popular European a acceptat inscrierea Ursulei von der Leyen in competitia pentru alegerea candidatului PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene. Decizia va intra la vot in Congresul PPE, care se desfașoara in perioada 6-7 martie la București.

Nehammer, fața in fața cu Iohannis. Cancelarul Austriei ar urma sa fie primit pentru o discuție la Cotroceni SURSE

11:40, 05.03.2024 - Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, se va afla miercuri și joi la București pentru Congresul PPE. Cu acest prilej, liderul de la Viena va fi primit și la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, susțin surse din zona liberala.

Von der Leyen vrea un nou mandat la șefia Comisiei. Mureșan: Sunt convins ca la Congresul PPE va fi dat un vot clar pentru susținerea ei

14:10, 19.02.2024 - Siegfried Mureșan, vicepreședinte al PPE, a precizat ca Ursula von der Leyen, actuala șefa a Comisiei Europene, are șanse sa primeasca validarea pentru a fi candidata popularilor pentru inca un mandat la Bruxelles, la Congresul PPE din martie, de la București.


Ce parere ai despre aceasta stire?