Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surse. 11 nume de miniştri din Guvernul Orban.  Surprize: Rareş Bogdan şi Raluca Turcan rămân pe dinafară

Publicat:

, vehiculat pentru Ministerul de Interne sau pentru , nu va prinde loc in , sustin surse politice pentru Adevarul. ar prefera sefia in detrimentul . Adevarul va prezinta in exclusivitate 11 nume pregatite de PNL pentru viitorul Guvern. va avea ultimul cuvant.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alianța PSD-PNL depune lunea viitoare candidatura oficiala a lui Catalin Cirstoiu SURSE

19:05, 15.04.2024 - In condițiile in care in spațiul public s-a discutat despre o posibila retragere a lui Catalin Cirstoiu, Coalitia intenționeaza sa depuna luni, 22 aprilie, candidatura oficiala la Primaria Capitalei, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Charles Michel, Viktor Orban și premierii Belgiei și Croației, primiți la Cotroceni de președintele Klaus Iohannis

11:11, 02.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis ii va primi miercuri la Palatul Cotroceni pe președintele Consiliului European, Charles Michel, și pe pemierii Ungariei, Viktor Orban, al Belgiei, Alexander De Croo, și al Croației, Andrej Plenkovic, potrivit surselor Adevarul.

Medicul Catalin Cirstoiu, favorit pentru a fi candidatul comun al Coaliției la Primaria Capitalei SURSE

10:31, 18.03.2024 - In cazul in care PSD și PNL vor ajunge la un compromis și vor merge pe varianta unei candidaturi comune la Primaria Capitalei, cu prima șansa pleaca medicul Catalin Cirstoiu, susțin surse din Coaliție pentru „Adevarul”

Turcan, despre inlocuirea lu Adrian Cioroianu  

16:46, 12.03.2024 - Ministrul culturii Raluca Turcan infirma zvonurile privind  demiterea  lui Adrian Cioroianu și se arata preocupata de ”rezolvarea problemelor”. Evita sa   intrețina  disputele și anunța organizarea concursului pentru pozitia de manager la Biblioteca Nationala, Adrian Cioroianu fiind  interimar in aceasta…

Legea care interzice vanzarea bauturilor energizante catre minori, promulgata

15:50, 11.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat ,luni, pentru modificarea si completarea Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata. Astfel, actul normativ are in vedere prevenirea si combaterea efectelor consumului…

Presedintele Iohannis a promulgat legea care aproba Programul national pentru dezvoltarea productiei interne de produse si materiale de constructii „Construct Plus”

15:55, 08.03.2024 - Actul normativ promulgat de catre seful statului are ca obiect de reglementare aprobarea Programului national pentru dezvoltarea productiei interne de produse si materiale de constructii „CONSTRUCTPLUS”, avand ca obiect sustinerea financiara a investitiilor private pentru infiintarea si/sau dezvoltarea…

Cancelarul austriac Karl Nehammer, primit de Klaus Iohannis, astazi, la Cotroceni

06:50, 07.03.2024 - Potrivit agendei publice a sefului statului, postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale, intrevederea este programata la ora 10:30, la Palatul Cotroceni.Este de asteptat ca in cadrul intrevederii sa se discute despre aderarea deplina a Romaniei la spatiul Schengen.Partidul Popular European a adoptat,…

Jocuri de putere in Coaliție. Ce lideri ai PSD și PNL prind un loc fruntaș pe lista pentru europarlamentare SURSE

20:10, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forțe pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, pe primele poziții fiind lideri cu greutate din cele doua formațiuni, potrivit informațiilor „Adevarul“.


Ce parere ai despre aceasta stire?