Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURPRIZA ZILEI DE DUMINICĂ! #100 de zile de vară şi 100 de faze tari “Te cunosc de undeva!”. Nu rata cele mai bune momente din cel mai iubit show

Publicat:

Vara de 100 de zile continua la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru ca vrem sa fii mereu alaturi de noi, oriunde te-ai afla, vara asta iți propunem sa traiești nu una, nu doua, ci chiar 100 de zile estivale!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta

16:45, 05.05.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a douasprezecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo și

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de saptamana aceasta. Cristi Iacob: „M-ați facut sa ma bucur ca sunt actor!”

13:16, 25.04.2024 - Repetițiile pentru gala cu numarul unsprezece Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, i-a trecut pe Alexia Țalavutis și pe Dima Trofim prin toate starile, dupa ce au aflat ca ruleta le-a pregatit un moment pe cat de emoționant, pe atat de solicitant, inspirat din filmul…

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. „In sfarșit un moment slab!”. Cum au fost jurizați Florin Ristei și Ilona Brezoianu / VIDEO

21:20, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Pedro Capo & Farruko și au interpretat celebra melodie „Calma”. Iata cum au fost jurizați cei doi concurenți!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Emi și Cuza, transformare fara precedent la „Te cunosc de undeva!”: „E clar cel mai greu moment al nostru din toate sezoanele”

10:31, 28.03.2024 - Emi și Cuza fac spectacol la „Te cunosc de undeva!” și au pregatit un spectacol impresionant pentru telespectatori. Baieții de la „Noaptea Tarziu” au trecut printr-o experiența de neuitat in show-ul de la Antena 1.Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la…

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.


Ce parere ai despre aceasta stire?